Gazetelerin güçlenmesi için çalışacağız

Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ 7.03.2012 20:28:00 0
Gazetelerin güçlenmesi için çalışacağız

Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı,  Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Tekirdağ’a Basın İlan Kurumu’nun gelmesinden memnun olduklarını belirten Vali Yardımcısı Masatlı, “Biz valilik olarak bu görevi layıkıyla yürüttük ve gönül rahatlığı içerisinde Basın İlan Kurumu’na devrediyoruz. Bundan sonraki dönemde de bu görevi sizlerin en iyi şekilde yapacağınıza güvenimiz tamdır” dedi.

 

YEREL GAZETELER GÜÇLENMELİ

 

Tekirdağ’ın Türkiye’nin en önemli illerinden biri olduğunu belirten Masatlı, “Basınla ilişkiler kuşkusuz çok önemli. Biz bu ilişkiyi bu zamana kadar karşılıklı sorumluluk içerisinde yürüttük” dedi. Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey de, Tekirdağ’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gazetelerin güçlenmesi için büyük gayret sarf edeceğiz. Yerel gazetelerin güçlenmesi, yerelin sesinin duyulması açısından büyük önem arz ediyor” dedi. Basın İlan Kurumu’nun asli görevinin, resmi kurumların ilan ve reklamlarının ulusal ve yerel gazetelerde sorunsuz bir şekilde yayımlanmasına aracılık etmek olduğunu ifade eden Canbey, “Göreve başladığımız andan itibaren Valilik, bize her türlü kolaylığı sağladı ve yardımcı oldu. Bu anlamda sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ziyarette, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen ve Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürü Mehmet Emre Serhatlı da hazır bulundu. 
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10