“Yıkıcı değil yapıcı parti olacağız”

HAS Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, AK Parti İlçe teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu. HAS Parti İlçe Başkanı Ercan Erdoğan kongre sonrası yeni göreve gelen AK Partililere başarılar dileyerek,

Çerkezköy 7.03.2012 20:45:00 0
“Yıkıcı değil yapıcı parti olacağız”
HAS Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Erdoğan ve beraberindekiler, kısa bir süre önce yapılan AK Parti İlçe Kongresi’nde göreve gelen yeni yönetimi ziyaret etti. 
‘SİYASET ZOR BİR KAVRAMDIR’
Ziyarette konuşan HAS Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Erdoğan, AK Parti yönetiminde yeni yeni yüzler gördüğünü belirterek “İçinizdeki bazı arkadaşları biz partimize davet etmiştik. Fakat siyasetle işim olmaz demişlerdi. Şimdi onları burada görünce şaşırdım ve sevindim. Siyaset zor bir kavramdır. Bu saatte, hiçbir ekonomik kar olmadan hepimiz ailelerimizi bırakıp burada toplandık. Yeni arkadaşlara Allah kolaylık versin” dedi.
‘DOĞRUYA DOĞRU, YANLIŞA YANLIŞ DERİZ’
Muhalefet olarak her zaman güzel konuşmayacaklarını belirten Erdoğan, “Biz Genel Başkanımız Numan Kurtuluş’un da dediği gibi siyasete yeni bir kavram getirdik. Biz doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir partiyiz. Bu sebeple anayasa değişikliğine evet dedik. Ama yanlış gördüğümüz şeylere de hayır deriz” dedi. Siyasette sürekli kavgalar edildiğini belirten Erdoğan, “Maalesef Siyasette sürekli kavga ediliyor. Biz yıkıcı değil yapıcı parti olacağız. Attığınız her doğru adımda arkanızdayız, ancak gördüğümüz eksiklikleri de söylemekten geri kalmayız” diye konuştu. 
‘HERKESE VATANDAŞ GÖZÜYLE BAKTIK’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da ilçe başkanlığına atandıktan sonra partililerle birlikte tüm siyasi partileri dolaştıklarını ifade ederek “Muhalefeti ile iktidarı ile biz herkese vatandaş gözüyle baktık. Kongrede hepinizi gördük. Siyasi partileri tekrar dolaşacağız. Siyaset çok meşakkatli bir meslektir. Burada işkal ettiğin sandalyenin hakkını vermen gerekiyor. Biz bu işi kardeşlik havasında götürmeye çalışıyoruz” dedi. Ziyarette eski AK Parti İlçe Başkanı Sait Yazı da bulundu.

Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10