Çalışan kadınlara ‘Kadınlar Günü’ çiçeği

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan kadın müdürleri ziyaret ederek kendilerine birer gül hediye etti.

Çerkezköy 8.03.2012 19:47:00 0
Çalışan kadınlara ‘Kadınlar Günü’ çiçeği

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, beraberindeki heyet ile birlikte ilçede görev yapan kadın müdürleri ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve kendilerine birer gül hediye etti.

 

HER KADIN BİR ANNE ADAYIDIR

 

AK Parti heyeti ilk olarak Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Alaettin Demirbağ, “Peygamberimizin buyurduğu gibi cennet anaların ayakları altındadır. Her kadın da bir anne adayıdır. Biz AK Parti olarak iş hayatının her dalında kadınlarımızı da görmek istiyoruz. Kadınlarımız yalnızca birer anne adayı değil. İnsanlara doğumdan ölüme kadar eşlik eden hem bir anne, hem bir eş, hem bir dost, hem de bir öğretmendir” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu belirten Muhteber Kuralay, AK Parti heyetine teşekkür etti.

 

ÖNEMLİ OLAN ÖĞRETİMİN DEVAMLILIĞIDIR

 

AK Parti heyeti daha sonra Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç ve Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Sebahat Uslu’yu ziyarete gitti. Sebahat Uslu’nun rahatsızlığı dolayısıyla 3 hafta izinli olduğunu öğrenen heyet Uslu’nun yerine vekalet eden Müdür Yardımcısı Nuray Törnük’e çiçek takdim etti. Ziyarette konuşan Törnük, okulda 251 öğrencilerinin bulunduğunu belirterek “6 sınıfımız var. Sabahçı ve öğlenci olmak üzere toplam 12 şubemizde öğrencilerimizin eğitimi için çaba harcıyoruz. Bizim için önemli olan eğitim öğretimin devam etmesini sağlamaktır” dedi.

 

ŞEFLİK KADROSU DOLDU

 

Alaettin Demirbağ ve beraberindekiler, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan yelek’i de ziyaret etti. Bir süredir boş olan şeflik kadrosunun 5 Mart itibari ile dolduğunu söyleyen Gülhan Yelek, “Hasan Öncü arkadaşımız 3 gündür Nüfus Müdürlüğümüzde şef olarak görev yapıyor. Bundan sonra birlikte ilçemiz için hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

GÜNDE 2 BİN HASTAYA BAKIYORUZ

 

AK Parti heyeti ziyaretlerine Çerkezköy 4 No’lu Noter Müdürü Hacer Kekeçoğlu ve Çerkezköy Devlet Hastanesi Baş Hemşiresi Narten Beydemir ile devam etti. Hastane ziyaretinde konuşan Alaettin Demirbağ, sağlık sektöründe çalışanların işlerinin çok zor olduğunu belirterek, “İnsanlarla uğraşmak zordur. Hele hasta ya da hasta yakını insanlarla uğraşmak daha da zordur. Sizlerin sabırlı olması gerekiyor. Vatandaş bir an itibari ile sabırsızlık göstererek hırsını sizden çıkarmak isteyebiliyor. Fakat sakinleşince o da yanlış yaptığının farkına varıyor” dedi. Günde yaklaşık 2 bin hastaya baktıklarını söyleyen Baş Hemşire Narten Beydemir de, “İşimizin zorluğunun farkındayız. Fakat ne olursa olsun elimizden gelenin en iyisini yaparak en kaliteli şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

 

ÖĞRETMEN SIKINTISI ÇEKİYORUZ

 

Alaettin Demirbağ ve beraberindeki heyetin son durağı ise Karaağaç Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Didem Devrim Atacan oldu. Okulda sürekli öğretmen değişikliklerinin olduğunu ve bu durumun öğrencileri olumsuz etkilediğini belirten Atacan “Öğretmenlerimizin çoğu eşlerinin tayini dolayısı ile buradan ayrılıyor. Ayrıca okulumuzda acil olarak çözülmesi gereken sıkıntılardan birisi de hizmetli ihtiyacı. Biz kendi kısıtlı imkanlarımız ile burada en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Okulumuzu yenilemeye çalışıyoruz. Ben bu okula Temmuz 2011’de geldim. İlk iş olarak okulun öncelikli ihtiyaçlarını gidermek için çalışmaya başladık. Daha sonraki hedefimiz okul duvarlarına aydınlatıcı monte ettirerek, okulun akşam saatlerinde aydınlatılmasını sağlamaktır. Çünkü belli bir saatten sonra ışıklandırmamız yetmiyor” dedi. Okulun hizmetli sıkıntısının en kısa zamanda giderileceğini söyleyen Alaettin Demirbağ, “Hizmetli ihtiyacı en geç önümüzdeki yılın ilk dönemine yetiştirilecek. Bundan sonraki atamalarda da öncelik Karaağaç gibi beldelerimizde bulunan okulların olacaktır” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10