Kadınlar Günü’ne çiçekli kutlama

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, başkan yardımcıları ve belediye personelleri ile birlikte bankaları ve esnafları ziyaret ederek çalışan kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

Çerkezköy 8.03.2012 19:49:00 0
Kadınlar Günü’ne çiçekli kutlama
Kapaklı Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kapaklı da ikamet eden kadınları unutmadı. Tüm dünyada kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan mandalı, Başkan Yardımcıları Mustafa Serat, İrfan Demir ve belediye personelleri ile birlikte Kapaklı’daki bankaları ve esnafları ziyaret ederek çalışan kadınlara kırmızı karanfil ve gül hediye etti.
KADINLAR GÜNÜ ÇOK ÖNEMLİ
Dünya kadınlar gününün, ülkemiz içinde kadın haklarının kazanılması, iyileştirilmesi için konunun gündeme gelmesinde önemli bir gün olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kadın haklarının ülkemizde kullanımı ne yazık ki homojen bir dağılım göstermiyor. Kadınlarımızın daha huzurlu bir hayat sürmeleri hepimizin en büyük gayesi olmalıdır. Aileyi oluşturan temel taşların başında kadınlar gelir. Kazanılan deneyimlerin, tüm ülke geneline yayılması için yılda bir gün olsa da Dünya kadınlar günü bizim için ayrı bir önem taşıyor” diyerek tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Haber / Türker ÖZKAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10