Binayı havaya uçurmak isteyen molotofçu tutuklandı

Yaklaşık 3 ay önce hırsızlık yaparken, aynı zamanda bina sakini olan bir polis memuru tarafından yakalanan ve Emniyet Müdürlüğüne teslim edilen Sadettin G.,,intikam almak için 3 ay önce yakalandığı bin

Çerkezköy 8.03.2012 19:56:00 0
Binayı havaya uçurmak isteyen molotofçu tutuklandı

Gazi Osman Paşa Mahallesi Aliağa Sokak üzerinde bulunan bir binada yaklaşık 3 ay önce kablo hırsızlığı yapmak isterken binada oturan bir polis memuru tarafından yakalanarak Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilen Sadettin G. serbest kalmıştı.

 

MOLOTOF KOKTEYLİ VE MUTFAK TÜPÜ BIRAKTI

 

Sadettin G. önceki gün saat 14.30 sıralarında 3 ay önce yakalandığı Gazi Osman Paşa Mahallesi Aliağa Sokak’taki evin önüne mutfak tüpü ve hazırladığı Molotof kokteylini bıraktı. Sadettin G.’yi 3 ay önce yakalayan ve o gün de şans eseri evde bulunan polis memuru çıkan seslerden şüphelenerek kapıyı açtığında kapının önüne bırakılan mutfak tüpü ve ucu yakılmış Molotof kokteyli ile karşı karşıya geldi. Sadettin G. olay yerinden hızla uzaklaşırken, yanar vaziyette bulunan molotof kokteylini patlamadan etkisiz hale getiren polis memuru durumu Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan Sadettin G.’yi yakalamak için etrafta geniş çaplı araştırma yaptı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve Müdür Yardımcısı Murat Tabak da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Polis ekiplerinden bilgi alan Yırtar kundaklama girişiminde bulunan Sadettin G.’nin yakalanması için geniş çaplı araştırma yapılması talimatını verdi.

 

10 SAAT SONRA YAKALANDI

 

Çerkezköy polis ekipleri, yaptıkları geniş çaplı araştırma sonucu olaydan 10 saat sonra Sadettin G.’yi evinde buldu. Eve gelen polis ekiplerinin seslerini duyan Sadettin G. camdan kaçmaya çalıştığı sırada kıskıvrak yakalandı.

 

KASTEN ADAM ÖLDÜRMEK SUÇUNDAN YARGILANDI

 

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Sadettin G. kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10