Sultanlar güçlü, ama yorgun

Aroma Bayanlar 2. Lig A grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı 20. hafta karşılaşmalarının ardından sürpriz skorlarla ilk dört şansını kaybetmemişti. Bu avantajı iyi de

9.03.2012 19:29:00 0
Sultanlar güçlü, ama yorgun

Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı kendi evinde Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile karşılaşacak. Çok güçlü bir kadroya sahip olan temsilcimizde tek sorun sakatlıklar. Oyuncu sayısının az olduğu Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımında artan sakatlıklar bugünkü karşılaşmada teknik heyeti zora sokuyor.

 

SULTANLAR SAKAT SAKAT OYNAYACAK

 

Aroma Bayanlar 2. lig A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı bu sezon kendi evindeki son karşılaşmasına çıkıyor. Sultanlar gruplara gitme yolunda yakaladıkları şansı kalan iki maçı da kazanarak kaybetmek istemiyor. Sezon başından beri talihsiz sakatlıklarla oyuncu sayısının az olduğundan dolayı sıkıntı yaşayan temsilcimiz Altınoluk karşısında da 6 sakat oyuncu ile mücadele edecek. Filiz ve Trach’ın durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, Duygu, Rozova, Dilek ve Nihal’in sakatlıkları devam ederken oyuncular maç saatine kadar yetiştirilmeye çalışılıyor.

 

BU SEZON İÇERDEKİ SON MAÇIMIZA ÇIKIYORUZ

 

Hafta içi antrenmanlarında sakat oyuncuların fazla olmasından dolayı sıkıntı yaşayan teknik ekip, maç saatine kadar oyuncuları hazırlamaya çalışıyor. Sakatlıklarından kurtulup kalan iki maçını da kazanma peşinde olan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Ligde hiçbir iddiası olmayan Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımı karşısında mutlak üç puan arayacak. Bu sezon kendi sahasında son karşılaşmasına çıkacak olan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı son karşılaşmasını ise haftaya Şişlispor Bayan Voleybol Takımı deplasmanında oynayacak.

 

GRUPTAKİ DİĞER KARŞILAŞMALAR

 

Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubunda 21. hafta oynanacak olan diğer karşılaşmalar ise şöyle; FVM Işıkspor Bayan Voleybol Takımı, Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile, Arkasspor Bayan Voleybol Takımı, Esspor Bayan Voleybol Takımı ile, Kocaeli B.Şehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile, Şişlispor Bayan Voleybol Takımı, Karşıyakaspor Bayan Voleybol Takımı ile, Rota Koleji Gazi Gençilkspor Bayan Voleybol Takımı, Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile karşılaşacak.

 

Haber / Sedat KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10