‘Kadınlar Günü’ yemeğinde bir araya geldi

Eğitim-Birsen Çerkezköy Temsilciliği’nin bayan üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemekte konuşan Eğitim-Birsen Çerkezköy Temsilcisi Ahmet Üzgün,

Çerkezköy 9.03.2012 19:41:00 0
‘Kadınlar Günü’ yemeğinde bir araya geldi

Eğitim-Birsen Çerkezköy Temsilciliği, 8 Mart dünya kadınla günü dolayısıyla bayan üyeleri, önceki akşam saat 18.30’da Hamdi Şark Sofrası’nda düzenlenen yemekte bir araya getirdi.

 

 ‘HER NOKTADA AYRINTIYI GÖRÜYORSUNUZ’

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bayan üyelerini aynı mekanda toplayarak aktif olmalarına katkı sağlamak amacıyla bu programı düzenlediklerini belirten Eğitim-Birsen Çerkezköy Temsilcisi Ahmet Üzgün, “Bayanların her noktada ayrıntıyı daha iyi görüp değerlendirdikleri bilinmektedir. Eğitim-Birsen Sendikası olarak bayanların sendikal yaşamda etkin olmalarının sendikamıza güç katacağını biliyoruz” dedi.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Dünya Kadınlar Gününü fırsat bilerek bayan üyelerini akşam yemeğinde buluşturduklarını ifade eden Üzgün, “Kadınların bir günlük hatırlanması sendikal anlayışımıza uygun değildir. Kadınlar tüm yaşam boyunca bizim için çok kıymetli, hayatın en önemli paydaşları, arkadaşları, eşleri ve anneleridir. Bu sebeple bir gün değil her gün değerleri bilinmelidir” dedi. Eğitim-Birsen Sendikası Çerkezköy Temsilcisi Ahmet Üzgün’ün konuşmasının ardından bayanlar gönüllerince eğlendi.

 

Haber / Sedat KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10