Peryön’den Kadınlar Günü eğlencesi

Türkiye Personel Yönetimi Derneği (Peryön) Trakya Şubesi, dünya kadınlar günü dolayısıyla bayan üyeleri yemekte bir araya getirdi.

Çerkezköy 11.03.2012 12:35:00 0
Peryön’den Kadınlar Günü eğlencesi

Türkiye Personel Yönetimi Derneği (Peryön) Trakya Şubesi, dünya kadınlar günü dolayısıyla bayan üyeleri yemekte bir araya getirdi.

 

SAYGI VE ÖVGÜYÜ HAK EDİYORLAR

 

Önceki akşam saat 20.30’da Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen geceye İş-Kur Tekirdağ İl Müdürü Şerafettin Küçük, Çerkezköy SGK Müdürü Yücel İnce, CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı İmdat Özgür, CHP Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Başkanı Beste Emre Güngör ve çok sayıda davetli katıldı. yemekte konuşan Peryön Trakya Şube Başkanı Özber Çetin, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadınların her gününün Kadınlar Günü havasında geçmesini temenni eden Çetin “Hayatın ağır şartları altında anne, eş ve iş kadını olarak ayakta durabilen kadınlar, hayatın mimarları olarak en büyük saygı ve övgüyü hak ediyorlar” dedi.

 

EBRU YAPTILAR

 

Peryön Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin’in konuşmasının ardından Beyciler Mukaddes Sönmez İlköğretim Okulu Folklor ekibi Silivri yöresine ait oyunlarını sergiledi. Beğeni ile izlenen halk oyunları ekibi, gösterinin ardından davetlilerle birlikte çiftetelli oynadı. Program sanatçı Funda’nın sahne alması ile devam etti. Davetliler, Sanatçı Funda’nın seslendirdiği şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenerek unutamayacakları anlar yaşadılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ebru sanatını ifşa eden Ayfer Dönmez, davetlilere Ebru yaptırdı. Ayfer Dönmez, geceye özel yapmış olduğu sanatsal değer taşıyan çalışmalarını katılımcılara hediye etti.

 

HEDİYELER DAĞITILDI

 

Programın ilerleyen bölümlerinde ise çekişil yapılarak katılımcılara çeşitli hediyeler verildi. Gecenin en büyük ödülü ise MA-BA Tekstil’ in hediyesi, dev Mustafa Kemal Atatürk portresi oldu. Atatürk portresinin çekilişini yapan Özber Çetin Mustafa Kemal Atatürk gibi bir liderin bulunduğu bu portreye hayran kaldığını belirterek şanslı numarayı belirledi. Gece Peryön Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarından Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Özel İstihdam Bürosu İnsan Kaynakları Şefi Cansu Fidan’ın seslendirdiği sürpriz şarkı ile devam etti. Katılımcılar, düzenlenen programda gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10