Ordu, Genel Başkan Bahçeli’yi ziyaret etti

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, İlçe Teşkilatı’nın 10. Olağan Kongresi’nin ardından Ankara’ya giderek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Başkan Yardımcılarını ziya

Çerkezköy 13.03.2012 17:39:00 0
Ordu, Genel Başkan Bahçeli’yi ziyaret etti

Kongre sonrası Ankara’ya giderek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve genel başkan yardımcıları ile görüşen MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, önceki gün saat 15.30’da parti binasında basın açıklaması yaparak Ankara izlenimlerini paylaştı.

 

HEDEFLERİMİZDEN BAHSETTİK

 

Yönetim kurulu üyeleri Mümin Kolar ve Nilay Asbaş ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara ziyareti hakkında bilgi veren Ordu, “Tekirdağ genelindeki ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından yönetim kurulu üyelerimiz Nilay Asbaş ve Mümin Kolar ile birlikte Ankara’ya, Genel Merkez’imize giderek Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettik. Ziyarette kendisine gerçekleştirdiğimiz kongre ve bölgemiz hakkında bilgiler aktardık. Bundan sonraki hedeflerimizin ne olduğu konusunda bilgiler verdik” dedi.

 

İL KONGRESİ İÇİN GÖRÜŞMELER YAPTIK

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Nisan ayında yapılacak MHP Tekirdağ İl Kongresi hakkında da konuştuklarını söyleyen Mustafa Ordu, kendisinden kongrenin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için yapılması gerekenler konusunda fikir aldıklarını ifade etti. Devlet Bahçeli ziyaretinin ardından MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın faaliyetleri hakkında bilgiler vermek üzere MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile görüştüklerini söyleyen Mustafa Ordu, “Başkan Yardımcımıza, ilçemizdeki seçim süresince fitne tohumları ekercesine sarf edilen konuşmaları aktardık. Konu hakkında değerlendirme yapmasını istedik” diye konuştu.

 

NE YAPMAMIZ GEREKTİĞİNİ KONUŞTUK

 

Ziyaretlerin devamında bir diğer MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem ile görüştüklerini kaydeden Mustafa Ordu, kendisi ile bölgede yapılması düşünülen konferanslar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Teşkilatın en büyük sorunlarından biri olan yerel yönetimler hakkında da MHP Mahalli İdareler Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Sadri Durmaz ile görüştüklerini belirten Ordu “Sadri Durmaz başkanımız ile geniş çaplı bir görüşme yaptık. Bundan sonraki süreçte ne yapmamız ve nasıl hareket etmemiz konusunda konuşmalarımız oldu” dedi.

 

ATATÜRK TABLOSU HEDİYE ETTİLER

 

İlçe Kongresi için Çerkezköy’e gelerek Divan Başkanlığı yapan MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Özgür Bayraktar’ı da ziyaret ettiklerini belirten Mustafa Ordu, ziyaretler sırasında Devlet Bahçeli ve yardımcılarına, Çerkezköy’de üretilen halı üzerine dokunmuş Atatürk tablosu hediye ettiklerini söyledi. Ziyaretlerde, bundan sonraki süreçte seçimlerin sorumluluğunu taşımak adına, topluma karşı daha açıklayıcı ve aydınlatıcı çalışmalar yapılacağı konusunda görüşmeler yaptıklarını söyleyen Mustafa Ordu, “Bizlere, Çerkezköy’de yapılan kongrede yüzde 70’lik başarı gösterdiğimizi ve kongrenin 10 üzerinden 10 bir organizasyonla yapıldığına ilişkin söylemlerde bulunuldu” diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY’E NE VEREBİLİRİZ?

 

MHP Çerkezköy Teşkilatı olarak bundan sonraki süreçte Çerkezköylülere ne verebilecekleri, ne gibi projeler sunulabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Mustafa Ordu, “Mevcut yönetimin faydasız projeleri konusunda toplumu aydınlatmaya devam edeceğiz. Mevcut düzenden memnun olmayan herkese, birlikte çalışma ve gelecek nesillere güzel bir Çerkezköy bırakabilmek adına birlikte yürüme çağrısı yaptık. Seçimden sonra bayanlarımız da erkeklerle birlikte teşkilata gelerek üye olmaya başladılar. Bu şekilde teşkilatın daha da büyüdüğünü görmek bir ilçe başkanı olarak beni çok mutlu etti” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10