“Tüm projelerde yanınızdayız”

Tekirdağ Kent Konseyi Engelliler Meclisi Üyeleri, Kent Konseyi Genel Sekreteri Selen Yazgınel, Engelliler Meclisi Başkanı Murat Yıldız başkanlığında Tekirdağ Vali Yardımcıları Mustafa Masatlı ve Bekir Sıt

Tekirdağ 13.03.2012 17:53:00 0
“Tüm projelerde yanınızdayız”

Tekirdağ Kent Konseyi Engelliler Meclisi Üyeleri, Kent Konseyi Genel Sekreteri Selen Yazgınel, Engelliler Meclisi Başkanı Murat Yıldız başkanlığında Tekirdağ Vali Yardımcıları Mustafa Masatlı ve Bekir Sıtkı Kocakundakçı'yı makamlarında ziyaret ettiler.

 

MASATÇI VE KOCAKUNDAKÇI’YI ZİYARET ETTİLER

 

Engelliler Meclisi üyeleri yapılan çalışmalar ve projeler hakkında Masatlı ve Kocakundakçı'ya bilgi verdi. Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri ayrıca Tekirdağ Merkez’de bulunan ilköğretim okullarında, ‘Engellilerin Sosyal Hayata Adaptasyonu ve Toplumun Engellilere Adaptasyonu’ Projesini hayata geçirmek ve bu proje kapsamında Valilik ile işbirliği içerisinde bulunmak istediklerini belirtti. Engelliler Meclisi Üyeleri, Kent Konseyi Engelliler meclisinde yapılacak çalışmaların daha etkin ve sürdürülebilir olması için Valiliğin ilgili birimlerinden bir kişinin görevlendirilmesi talebinde de bulundu. Vali Yardımcıları Mustafa Masatlı ve Bekir Sıtkı Kocakundakçı da, Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, yapılacak çalışmalarda engellilerin yanlarında olduklarını, yapılacak tüm projelerde destek olacaklarını belirttiler.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10