Voleybol’da sözün bittiği yerdeyiz

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında futbol ve voleybolda son durum değerlendirmesi yaptı. Futbolda alınan malubiyetin üzüntüsünü, Çorlu

13.03.2012 18:40:00 0
Voleybol’da sözün bittiği yerdeyiz

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, dün saat 12.00’da Kulüp binasında basın açıklaması yaptı.

 

ÇORLU’NUN ÜSTÜNDE BİTİRMEK İSTİYORUZ

 

Karagümrükspor maçından sonra üçüncü lig yolunda büyük yara aldıklarını belirten Korkmaz, “Artık hedefimiz ligi Çorlu Gençlerbirliğispor’un üstünde tamamlayıp düşme riskini ortadan kaldırmak. Maalesef hedefimizde sapma oldu. Bu haftada Akyazıspor deplasmanına gittik. Oradan da 3-1 gibi skorla mağlubiyetle ayrıldık. Bizi sevindiren tek şey Çorlu Gençlerbirliğispor’un evinde puan kaybetmesi oldu” dedi. Akyazıspor mağlubiyetinin nedeninin ise Karagümrükspor karşılaşmasının ardından teknik ekibin istifa etmesi ile yeni bir hocayla yenir bir sistemle maça çıkmak olduğunu belirten Korkmaz, “Uyum aşaması oldu. Ayrıca stoperde Volkan Erdoğan’ın sakatlanması, sol bekte Gökhan Doğan’ın apandis ameliyatı geçirmesi ve yine Şafak’ın sakatlığının halen devam etmesi bizi sıkıntıya soktu. Yani Akyazı deplasmanına 17 kişilik kadroyla gittik. Bu arkadaşların yerine oynayan arkadaşlar yeterli olmadı. Çok çabuk gol yedik ve oyun disiplininden koptuk” dedi.

 

GÖKHAN SEZONU KAPATTI

 

Beraberliği erken yakalamamıza rağmen defansta aynı hataları yapmaya devam etmemiz sonucu karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldık diyen Korkmaz, “Akyazıspor alt sıralardan kurtulma ve düşme mücadelesi veriyordu. Kendi evlerinde oynamalarının avantajını iyi değerlendirmeyi bildiler. Kendilerini galibiyetten ötürü kutluyoruz. Önümüzdeki Sultanbeyli karşılaşmasına hazırlanıyoruz. Kalan üç maçımızı da alarak ligi Çorlu Gençlerbirliğispor’un üzerinde bitirmek istiyoruz” dedi. Gökhan Doğan’ın sezonu kapattığını belirten Korkmaz, “Volkan Erdoğan bu hafta oynayamayacak. Son iki haftaya yetiştirilmeye çalışılacak. Şafak ise hocanın izin vermesi durumunda önümüzdeki hafta forma giyebilir” dedi.

 

SON MAÇIMIZI ALIP BİRİNCİ LİG YOLUNA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

 

Karşıyaka mağlubiyetinden sonra Salihli’nin de mağlup olmasının ilk dört yolundaki ümitleri yeniden yeşerttiğini belirten Korkmaz, “Bu hafta Altınoluk ile kendi evimizde oynadık. 3-1’lik skorla galip ayrıldık. Şuan sadece Şişlispor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmasına odaklandık. Biliyorsunuz ligdeki son maçımız ve deplasmana gideceğiz. Şişlispor  iki haftadır güçlü takımları mağlup ediyor, bu hafta da bize karşı aynı şekilde oynayacaklar. İyi bir şekilde hazırlanıp son maçımızı kazanmak istiyoruz” dedi.

 

İKİ OTOBÜS KALDIRILCAK

 

Voleybol Şube sorumlusu Hüseyin Boz, takım olarak Şişlispor karşılaşmasına odaklandıklarını ifade ederek “Şişlispor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmasından galibiyet ile ayrılırsak dördüncü olarak Sarıyer ile aynı gurupta olacağız. Kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız durumda kaybetme ihtimalimiz yok. Şişlideki son karşılaşmamıza belediye meydanından iki otobüs kaldıracağız. Bu son karşılaşmada taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Takımımız taraftarını yanında görürse kesinlikle galip geleceklerdir” dedi. Belediye meydanından saat 10.30’da hareket edeceklerini belirten Boz, “Son hafta artık lafın bittiği yerdeyiz. İnşallah kazanır ve birinci lig yoluna devam ederiz” dedi.

 

Haber / Sedat KARDEŞ

 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10