Depo cinayeti aydınlatıldı

Marmara Ereğlisi’nde bir depoda başına tek kurşun sıkılarak öldürülen kişinin Hakan S. (39) olduğu belirlendi. Ölen kişinin Kocaeli Derince ilçesinde işlenen cinayetle ilgili olduğu belirtilirken, yak

Marmara Ereğlisi 14.03.2012 18:13:00 0
Depo cinayeti aydınlatıldı

Marmara Ereğlisi’nde Pazartesi günü bir kimya deposunda başından vurulmuş bir erkek cesedi bulunmuştu. Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet masası ekipleri olay ile ilgili geniş bir çalışma başlattı. Önce çevrede araştırma yapıldı ancak bir sonuç çıkmayınca araştırma derinleştirildi. Polis ekipleri yaptıkları araştırmada deponun geçtiğimiz yıllarda Kocaeli’li bir firma tarafından kullanıldığını tespit etti.

 

KOCAELİ EMNİYETİ İLE İRTİBATA GEÇİLDİ

 

Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü Kocaeli’nde meydana gelen cinayetin bu olayla bir bağlantısı olabileceği düşüncesi ile Kocaeli emniyeti ile irtibata geçti. Kocaeli emniyeti Marmara Ereğlisi’nde bulunan cesedin 39 yaşındaki Hakan Sert’e ait olduğunu ve kendi bölgelerinde meydana gelen cinayetle ilgisinin olduğunu belirtti.

 

KATİL CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKMIŞ

 

İddiaya göre; Özkan T. cezaevinden izinli olarak çıktığı gün eski eşi Aylin G’nin Derince’deki evine gitti. Burada Aylin G. ve sevgilisi olduğu iddia edilen F.T.’yi ayağından vuran Özkan T. daha sonra arkadaşı Uğur B.’yi de eski karısı ile ilişkisi olduğundan şüphelenerek başından tek kurşunla vurarak öldürdü. Daha sonra Hakan Sert ile birlikte Uğur B.’yi bir otomobilin bagajına koyan ve arabayı park edip bırakan Özkan T., arkadaşı Hakan S. ile birlikte İstanbul’a kaçtı. Daha sonra buldukları bir otomobille Marmara Ereğlisi’ne gelen ve bir depoda saklanan zanlı Özkan T. ile Hakan S. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine zanlı Özkan T. belindeki silah ile Hakan S.’yi başından vurarak öldürdü. Marmara Eğelisi’ndeki cinayetin ardından istanbul’a kaçan ve polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan Özkan T.’nin Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Özkan T. tutuklanarak Kocaeli Cezaevi’ne konuldu.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10