Vali Kemelek’ten Bony Çorap’a teşekkür ziyareti

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek Çerkezköy’e Anaokulu yaptıracak olan Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Fabrikayı gezerek üretimle ilgili de bilgiler ala

Çerkezköy 14.03.2012 18:44:00 0
Vali Kemelek’ten Bony Çorap’a teşekkür ziyareti

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Çerkezköy’e anaokulu yaptıracak olan Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya’yı ziyaret etmek için Çerkezköy’e geldi.

 

GÜLKAYA’YI ZİYARET ETTİ

 

Dün saat 12.00’da İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Rüştü Eryılmaz, Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ile birlikte Bony Çorap’ı ziyaret eden Vali Kemelek’i Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya karşıladı.

 

FABRİKAYI GEZDİLER

 

Fabrikada yemek yiyen Vali Kemelek, Hasan Gülkaya ve beraberindekiler, yemeğin ardından Bony Çorap Fabrikası’nın desen, formhane ve üretim bölümünü gezdi. Vali Kemelek ve beraberindeki heyete fabrikayı gezdiren Hasan Gülkaya son teknoloji olan ve insan eli değmeden desen kabiliyeti yüksek makine olan Lonati Çorap makinesi hakkında bilgiler verdi. Gipe bölümünü gezen heyet çorapların nasıl üretildiğini inceledi.

 

“BÖYLE FABRİKALARA İHTİYAÇ VAR”

 

Anaokulu için geçtiğimiz haftalarda Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya ile protokol imzaladıklarını anımsatan Vali Kemelek, eğitime katkılarından dolayı Hasan Gülkaya’ya teşekkür etti. Bony Çorap Fabrikası’na ilk kez geldiğini söyleyen Kemelek, “Bony Çorap’ın ne kadar modern ve son teknolojilerin olduğu bir tesis olduğunu gözlemledim. Bony Çorap Fabrikası Türkiye’ye değil dünyanın her ülkesine çorap üretimi yapıyor. Vergi bakımından da takdire layık bir fabrikadır. Ülkemizin böyle fabrikalara her zaman ihtiyacı var. Tesisi gezmeden önce sıradan sanıyorduk. Ama zevkli bir iş olmakla birlikte büyük bir zevkle giyilebilecek çorapların üretildiğini gördük” dedi. Ziyaretin ardından Vali Kemelek Tekirdağ’a döndü. 

 

Haber / Faik Onur KAYA
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10