Belindir, hekim ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Veliköy Aile Sağlığı Merkezi, Çerkezköy Devlet Hastanesi, Özel Optimed Hastanesi ve Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyare

Çerkezköy 15.03.2012 15:41:00 0
Belindir, hekim ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti

 Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Veliköy Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Belindir, hemşire ve sağlık çalışanlarına çiçek vererek onların Tıp Bayramını kutladı.

HASTANELERİ ZİYARET ETTİ
Engelliler için yapılan yolu ve Veliköy Aile Sağlığı Merkezi içinde devam eden tadilat çalışmalarını da inceleyen Belindir, daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Necati Karaoğlu’nu ziyaret etti. Başhekim Karaoğlu, Başhekim Yardımcıları Dr. Mustafa Yürürdurmaz ve Uz. Dr. Ali Fuat Yalçın, Baş Hemşire Narten Baydemir ile Hastane Müdürü Nevzat Sugüneş’in Tıp Bayramını kutlayan Başkan Belindir, hastanedeki doktor ve sağlık çalışanlarını da tek tek ziyaret ederek kendilerine çiçek sundu. Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan ve Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker’i de ziyaret eden Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, son olarak da Çerkezköy Sağlık Grup Başkanı Olcay Palak’ı ziyaret ederek kendisinin Tıp Bayramını kutladı.
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10