“MEVCUT DURUMDAN MEMNUN OLMAYAN HERKESİ BEKLİYORUZ”

MHP’de görev dağılımı yapıldı

Çerkezköy 15.03.2012 18:00:00 0
“MEVCUT DURUMDAN MEMNUN OLMAYAN HERKESİ BEKLİYORUZ”

 Geçtiğimiz ay yapılan MHP Çerkezköy İlçe Kongresi’nde göreve gelen yeni yönetim görev dağılımı yaptı. Önceki akşam açıklama yapan Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Dönmez, mevcut durumdan memnun olmayan herkesi MHP’ye beklediklerini söyledi. Eğitim almış, bilgi ve tecrübe sahibi, vasıflı, nitelikli, yepyeni bir kadro oluşturduklarını ifade eden Dönmez “Bu kadro yapacağı icraatlarla diğer siyasi parti teşkilatları ile arasındaki farkını gösterecek” dedi.

 
26 Şubat’ta yapılan MHP Çerkezköy İlçe Kongresi’nde göreve gelen yeni yönetim, görev dağılımı yaptı. Yapılan görevlendirme sonucu Basından Sorumlu Başkan Yardımcılığına getirilen Ali Dönmez önceki akşam saat 20.00’da parti binasında basın açıklaması yaptı.
“HALKIMIZ BUNA ŞAHİTLİK EDECEKTİR”
Yeni yönetimin görev dağılımı yaptığını söyleyen İlçe Başkan Yardımcısı Ali Dönmez “Yeni yönetim listemizde 6 üniversite ve 11 lise mezunu arkadaşımız bulunuyor. Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Teşkilatı olarak önceliğimizi, Çerkezköy, beldeler, sonra Tekirdağ ve Türkiye’deki gelişmeleri halka aktarmak ve onları bilinçlendirmek olacak. Bizler bu konunun önemini ve ehemmiyetini biliyoruz. Bu konunun bugüne kadar eksikliğinden ötürü halkımız birçok konuda yanlış bir bilgiye sahip ve bu durum Milliyetçi Hareket Partisi hakkında bir takım ön yargılara neden oluyor” dedi.
MEMNUN OLMAYAN HERKESİ MHP’YE BEKLİYORUZ
Bu önyargıları yıkmak için MHP İlçe Teşkilatı’nın bundan sonra daha faal çalışacağını ifade eden Dönmez, “Halkımız bu günden itibaren buna şahitlik edecek. En kısa zamanda bir takım organizasyonlarla bu konuya başlayacağız. Tüm bunları yaparken, eleştirdiğimiz konulara çözüm getiren, çözüm sunan bir anlayış içersinde olacağız. Mevcut durumdan memnun olmayan herkesi MHP’ye bekliyoruz” diye konuştu.
“ŞANLI BAYRAĞIMIZIN TAŞIYICISI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Tek amaçların vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak ve Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmak olduğunu belirten Dönmez “Et ile tırnak olduğumuz bazı çevrelerin bizi ayırmak için çaba sarf ettiğini biliyoruz. Ülküdaşlarımız insanlık alemi içersinde ne uşak olmayı ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şeref ve onur timsalidirler. Bizler şunu her zaman toplumun değerlerine saygılı ve şanlı bayrağımızın taşıyıcısı olmaya devam edeceğiz” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi olarak eğitim almış, bilgi ve tecrübe sahibi, vasıflı, nitelikli, yepyeni bir kadro oluşturduklarını ifade eden Dönmez “Bu kadro yapacağı icraatlarla diğer siyasi parti teşkilatları ile arasındaki farkını gösterecek” dedi.
İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU
Yapılan görev dağılımının ardından Mustafa Ordu başkanlığındaki yeni yönetim şöyle oluştu: “Nusret Karalamacı Başkan Yardımcısı, Kemal Akın Başkan Yardımcısı, Ali Dönmez Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Mümin Kolar İlçe Sekreteri, Sinan Gani Sekreter Yardımcısı, Nilay Asbaş Muhasip, Mustafa Yavaş Muhasip Yardımcısı, Nuray Varol Bayanlardan Sorumlu, Lütfü İğrek Hukuki İşler Sorumlusu ve Yönetim Kurulu üyeleri Ali Uluç, Süleyman Güzel, Erhan Çiftçi, Ali İhsan Oksan, Mustafa Ulusoy, Ümit Reşat Akkan, Recep Makal, Ahmet Kadak, Şükrü Sever”
Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10