MİLLİ EĞİTİM’DEN BELEDİYE’YE ‘TATBİKAT’ TEŞEKKÜRÜ

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, okullarda düzenledikleri eğitimler ve tatbikatlar dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve İtfaiye Müdürü Hayrettin Sönmez

Çerkezköy 15.03.2012 18:06:00 0
MİLLİ EĞİTİM’DEN BELEDİYE’YE ‘TATBİKAT’ TEŞEKKÜRÜ

 Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Çerkezköy’deki okullarda gerçekleştirilen yangın söndürme tatbikatları ve eğitimlerin Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, eğitimler dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve İtfaiye Müdürü Hayrettin Sönmez’e teşekkür plaketi verdi.

‘İNŞALLAH SİZE İHTİYACIMIZ KALMAZ’
Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ve Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan okullarda yapılan itfaiye eğitimleri ve tatbikatlar dolayısıyla Ertem’e ve itfaiye ekiplerine teşekkür ederek, “İnşallah size ihtiyacımız olmaz. Ama olası bir yangın sonucu öğrencilerimizi bilinçlendirmeniz çok güzel. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
“ÖNEMLİ OLAN CAN KAYBININ YAŞANMAMASI”
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’a teşekkür ederek “Tatbikatlarda öncelikli olarak öğrencilerin dışarı çıkarılması gerekiyor. Yangını söndürecek olan sizlersiniz. Bizim için önemli olan yangınların sonucu can kaybının olmaması. Bu nedenle olası bir yangın anında öğrencilerin en kısa zamanda dışarıya çıkarılması çok önemli” dedi.
TATBİKATLAR YENİDEN BAŞLAYACAK
Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürü Hayrettin Dönmez de, soğuk havalar nedeniyle ara verilen yangın tatbikatlarının pazartesinden itibaren devam edeceğini söyledi.  
Haber / Sedat KARDEŞ – Bahar İMAMOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10