Sultanlar Şişlispor karşısında ilk kez tam kadro çıkacak

Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, hafta sonu Şişli ile oynayacakları sezonun son karşılaşmasına hazırlanıyor. Yarı finallere gitmek için ŞiÅ

15.03.2012 19:46:00 0
Sultanlar Şişlispor karşısında ilk kez tam kadro çıkacak
Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımının güzide oyuncularından Kaptan Nihal Çalışkan Şişli maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Bizim için büyük önem arz eden bir karşılaşma olacak. Şişli’yi yenerek birinci lig yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.
‘BİZİM HEDEFİMİZ VAR’
Altınoluk karşılaşmasının ardından Ligde dördüncü sıradaki yerini koruyarak yarı finallere katılma şansını kaybetmeyen temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, hafta içi sezonun son karşılaşması olan Şişlispor Bayan Voleybol Takımı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Antrenör Tayfun Pişiren, iki hafta önce ellerine geçen son şansı iyi değerlendirmek istediklerini belirterek, “Allah’ın bize lütfettiği bu şansı iyi değerlendirmek istiyoruz. Şişli son haftaların en gözde takımı oldu. Gerçekten çok iyi oynuyorlar. Ama bizim bir hedefimiz var ve oyuncularım bu hedef yolunda Şişli’yi yenebilecek güçteler” dedi.
‘İLK DEFA SAKATSIZ BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ’
Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmasında üçüncü sette sahaya yedek oyuncuları soktuğundan ve sonucunda bir set kaybettiğinden dolayı eleştiri alan Antrenör Tayfun Pişiren, “Altınoluk karşılaşmasında iki takım arasındaki güç farkı çok net belliydi. Son seti 25-6 kazandık. Bu yüzden diğer oyuncularımı da sahada görmek istedim ve neticesinde bir set kaybettik ama hiç önemli değil” dedi. Sezon başından beri ilk defa tam kadro sağlıklı bir şekilde maça çıkacaklarını belirten Pişiren, “Kazanmamız halinde birinci lige çıkmak için mücadele şansımız olacak” dedi.
‘TARAFTARIN YANIMIZDA OLMASI BİZİ MUTLU EDECEK’
Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımının tecrübeli oyuncusu ve aynı zamanda kaptanı Nihal Çalışkan, hafta içi yoğun bir tempoda Şişlispor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmasına hazırlandıklarını belirterek, “Bizim için büyük önem taşıyan bir karşılaşma olacak. Bu maçı kazanmamız halinde yarı finallere gideceğiz. Geçen hafta Altınoluk Belediyespor karşısında iyi bir mücadele örneği sergiledik. Altınoluk takımı her ne kadar ligin alt sıralarında olsa da bana göre iyi bir takım. Aynı takım oyununu Şişli karşısında gösterirsek galip geleceğimizi düşünüyorum” dedi. Sezonun son karşılaşmasına taraftarında geleceğinden dolayı çok mutlu olan Kaptan Nihal Çalışkan, “Bizim için çok güzel bir maç olacak. Bize deplasmanlarda çok baskı kuruyorlar. Orada taraftarımızı yanımızda görünce eminim ki çok rahat oynayacağız ve kazanacağız. Bizi destekleyen herkese şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.
Haber / Sedat KARDEŞ

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10