Çerkezköyspor mağlubiyet ile kapattı

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta 19.hafta oynanan beş karşılaşma ile tamamlandı. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor deplasmanda konuk olduğu Akyazıspor’a mağlup olarak haftayı p

Çerkezköy 15.03.2012 19:49:00 0
Çerkezköyspor mağlubiyet ile kapattı
Çerkezköyspor, deplasmanda konuk olduğu Akyazıspor karşısında kötü bir oyun ortaya koyarak haftayı mağlubiyet ile kapattı.
HAFTAYA GENEL BİR BAKIŞ
DEPLASMANDA MÜCADELE ETTİK
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 19.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor deplasmanda
Akyazıspor’a konuk oldu. Evinde F.Karagümrükspor’a mağlup olarak üçüncü lig hayalleri suya düşen temsilcimiz Çerkezköyspor rakibi karşısında maça etkili başlayamadı. İlk dakikalarda atak bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip 7.dakikada Gökhan ile bulduğu golle öne geçti. Rakibi karşısında mağlup duruma düşen temsilcimiz ataklarını sıklaştırarak beraberliği yakalamaya çalıştı. İlk devrenin son dakikalarında Cihan ile beraberlik golünü bulan Çerkezköyspor büyük moral buldu.
23 PUANDA KALDI
Karşılaşmanın ilk devresi 1-1 sona ererken, ikinci devrede de ev sahibi ekip etkili oyununu sürdürdü. Çerkezköyspor galibiyet golü için geliştirdiği ataklarda kalesinde tehlikeli ataklar gördü. Rakip kaleyi abluka altına alan ev sahibi ekip 74.dakikada Osman’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada tekrar öne geçti. Karşılaşmada iki kez mağlup duruma düşen Çerkezköyspor oyun disiplininden tamamen koptu. 90.dakikada Zekeriya ile bir gol daha bulan Akyazıspor karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak puanını 24’e yükseltti. Çerkezköyspor ise 23 puanda kaldı.
SİLİVRİSPOR TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR
Haftaya 36 puanla lider giren F.Karagümrükspor ikinci sırada bulunan Silivrispor deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan konuk ekip Silivrispor karşılaşmanın 9.dakikasında Cemal Elver’in kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı. İkinci devrede de rakip kalede ataklarını sıklaştıran Silivrispor 64.dakikada Aydın Tuna ve 65.dakikada Yunus Yaşar ile bulduğu gollerle farkı üçe çıkardı. Rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan konuk ekip 71.dakikada Yunus Yaşar ile şık bir gol bularak karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. Puanını 34’e yükselten Silivrispor ikinci sıradaki yerini korurken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise 21 puanda kaldı.
ADAPAZARISPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ
Ligde son haftalarda yükseliş içine giren Adapazarıspor deplasmanda Yeniköyspor’a konuk oldu. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Zülküf’ün penaltı golü ile öne geçen konuk ekip Adapazarıspor’da son sözü son dakikalarda Fatih Şahin söyledi. Karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Adapazarıspor puanını 32 yaparak üçüncü sıraya kadar yükseldi.Yeniköyspor ise 21 puanda kalarak son haftalarda ki düşüşünü sürdürdü.
BEŞYÜZEVLERSPOR ALTIN BULDU
Ligde haftaya üçüncü sırada giren Sultanbeyli Belediyespor kendi evinde Beşyüzevlerspor karşısında hiç beklemediği yenilgi aldı. Karşılaşma etkili ataklarla başlarken konuk ekip Beşyüzevlerspor 17.dakikada bulduğu golle öne geçti. Golün şokunu üzerinden çabuk atan ev sahibi ekip golden bir dakika sonra beraberliği yakaladı. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresinde başka gol olmadı. İkinci devre yüklenen rakibi karşısında kontra ataklarla etkili olan Beşyüzevlerspor üst üste bulduğu iki golle rahatladı. Taraftarının desteği ile oyun disiplininden kopmayan ev sahibi ekip Sultanbeyli Belediyespor 85.dakikada bulduğu golle ümitlendi. Rakibine beraberlik şansı vermeyen Beşyüzevlerspor karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak altın değerinde üç puan aldı. Puanını 23’e yükselten Beşyüzevlerspor altıncı sıraya yükselirken, son dört karşılaşmasında üçüncü mağlubiyetini alan Sultanbeyli Belediyespor 29 puanla dördüncü sıraya geriledi.
GARAJLAR SONRADAN AÇILDI
Ligde alt sıraları ilgilendiren karşılaşmada Garajlar Taçspor ile Vitraspor üç puan mücadelesi verdi.
Rakibi karşısında maça etkili başlayan konuk ekip Vitraspor Gökhan’ın kendi kalesine attığı golle ilk devreyi önde tamamladı. İkinci devre üstünlüğü rakibinden alan ev sahibi ekip Garajlar Taçspor Enes’in golü ile beraberliği yakaladı. Rakip kaleyi abluka altına alan ev sahibi ekip 85.dakikada Emrah’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Garajlar Taçspor puanını 20 yaparak ligde kalmak için umutlanırken, Vitraspor ise iki puanda kaldı
PUAN DURUMU
1-F.Karagümrükspor 36
2-Silivrispor 34
3-Adapazarıspor 32
4-Sultanbeyli Belediyespor 29
5-Akyazıspor 24
6-Beşyüzevlerspor 23
7-Çerkezköyspor 23
8-Çorlu Gençlerbirliği 21
9-Yeniköyspor 21
10-Garajlar Taçspor 20

11-Vitraspor 2 


0282 726 91 91
0282 747 65 10