Süper Lig’de heyecan devam ediyor

Süper Amatör Lig 15.hafta oynanan beş karşılaşma ile tamamlandı. Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz Veliköyspor haftayı üç puan ile kapatırken, Sitespor ise deplasmanda lider Velimeşe Belediyespor’a

15.03.2012 19:53:00 0
Süper Lig’de heyecan devam ediyor

Temsilcilerimiz Sitespor ve Veliköypor’un yer aldığı Süper Amatör Lig’de hafta sonunda oynanan karşılaşmalarda sürpriz yaşanmadı.

 

ÇORLUSPOR’U DÖRT GOLLE GEÇTİ

 

Lig’de son haftalarda istediği sonuçları alamayan Veliköyspor evinde Çorluspor’u konuk etti.Orta sıralarda mücadele eden ve ilk yarısını Çorluspor karşısında 3–0 önde kapatan Veliköy spor sahadan 4–0 galip ayrıldı. Veliköyspor bu galibiyetle puanını 21 e çıkararak dördüncü sıradaki yerini korudu. Çorluspor ise 18 puanda kalarak altıncı sıraya düştü. Maçta Veliköy sporun gollerini Gökhan Küçük, Onur, Sinan ve Musa attı.

 

SİTESPOR PUANSIZ KAPATTI

 

Ligde alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Sitespor ise ligin 15.hafta karşılaşmasında lider Velimeşe Belediyespor’a konuk oldu. Güçlü rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen bir türlü gol bulamayan Sitespor, rakibinin her iki devrede de gelen iki golüne engel olamayarak karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldı. Velimeşe Belediyespor puanını 41’e yükselterek liderliğini devam ettirdi. Sitespor ise bu mağlubiyet ile 12 puanda kalıp sekizinci sıraya düştü.

 

MALKARASPOR ATEŞ HATTINDA

 

Ligde alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Malkaraspor deplasmanda Marmaracıkspor’a konuk oldu. Her iki takımında galibiyet mücadelesi verdiği karşılaşmada taraftarının desteği ile etkili bir oyun ortaya koyan Marmaracıkspor üst üste bulduğu gollerle karşılaşmadan 5-0 galip ayrılarak puanını 20’ye yükseltti. Malkaraspor ise aldığı farklı mağlubiyet ile 10 puanda kalarak son haftalar öncesi ateş hattından kurtulamadı.

 

ZORLU KARŞILAŞMADAN ŞARKÖYSPOR GALİP AYRILDI

 

Ligin dibini ilgilendiren en önemli karşılaşmada ise Şarköyspor evinde Tekirdağ Anadolu Lisesispor’u konuk etti.  Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresinden gol sesi çıkmazken, ikinci devre rakibi karşısında daha etkili bir oyun ortaya koyan Şarköyspor bulduğu golle öne geçti. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Şarköyspor Tekirdağ Anadolu Lisesispor’a  atak yapma imkanı vermedi. Beraberlik için gelen rakibi karşısında bir gol daha bulan ev sahibi ekip Şarköyspor karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi. Şarköyspor bu galibiyet ile 14 puana yükselerek rahat bir nefes alırken, Tekirdağ Anadolu Lisesispor ise 9 puanla ligin dibinde yer aldı 

 

PUAN DURUMU

 

1-Velimeşe Belediyespor 41

 

2-Tekirdağspor 40

 

3-Çorlu Sanayispor 22

 

4-Velimeşe Belediyespor 21

 

5-Marmaracıkspor 20

 

6-Çorluspor 18

 

7-Şarköyspor 14

 

8-Sitespor 12

 

9-Malkaraspor 10

 

10-Tekirdağ Anadolu Lisesispor 9

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10