Sitespor kritik virajda

Süper Amatör Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sitespor deplasmanda ligin dibinde yer alan Tekirdağ Anadolu Lisesispor’a konuk olacak. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma Pazar

16.03.2012 17:41:00 0
Sitespor kritik virajda
Tekirdağ Süper Amatör Küme’de inişli çıkışlı bir mücadele ortaya koyan Sitespor ligin 16.hafta karşılaşmasında deplasmanda Tekirdağ Anadolu Lisesispor’a konuk olacak.
LİDER VELİMEŞE BELEDİYESPOR’A MAĞLUP OLDU
Ligde bir önceki hafta lider Velimeşe Belediyespor’a konuk olan Sitespor rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen arzuladığı golü bir türlü bulamamıştı. Her iki takımında açık bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmada taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip Velimeşe Belediyespor karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmasını bilmişti.
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Velimeşe Belediyespor karşılaşmasının ardından hazırlıklarını hafta içi yaptığı antrenmanlarla sürdüren Sitespor Cuma günü yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Ev sahibi ekip Tekirdağ Anadolu Lisesispor ise bir önceki hafta deplasmanda Şarköyspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında kötü bir oyun ortaya koyan ve rakibinin arka arkaya gelen gollerine engel olamayan Tekirdağ Anadolu Lisesispor karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.
YENİLGİYİ UNUTTURMAK İSTİYORUZ”
Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Tekirdağ Anadolu Lisesispor karşısında önemli bir maça çıkacaklarını belirterek” Ligde iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen şansız yenilgiler alıyoruz. Geçen hafta Velimeşe Belediyespor’a mağlup olduk. Bu hafta alt sıralardan kurtulma adına Tekirdağ Anadolu Lisesispor’a konuk olacak. Üç puan ile ayrılacak takımın kendisine büyük avantaj sağlayacağı karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçecek bir karşılaşma olmasını diliyorum’’ dedi.
15.00’DE BAŞLAYACAK
Tekirdağ Anadolu Lisesispor ile Sitespor ligin 16.hafta karşılaşmasında 13 Kasım Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Bu zorlu karşılaşmayı ise Osman Kaya, Serhat Ekmekçi ve Onur Esen hakem üçlüsü yönetecek.
ZORLU KARŞILAŞMA ÇORLU’DA OYNANACAK
Ligde üç karşılaşma daha oynanacak. Tekirdağ süper amatör küme 16’ıncı haftasında oynanacak olan ve büyük ölçüde şampiyonun belirleneceği Velimeşe Belediyespor ile  Tekirdağspor karşılaşması Pazar günü saat 12.00’de Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda oynanacak. Ligde Çorluspor ise evinde Şarköyspor’u konuk edecek. General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan zorlu karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Haftanın diğer zorlu karşılaşması ise Çorlu Sanayispor ile Marmaracıkspor arasında oynanacak. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.

0282 726 91 91
0282 747 65 10