Sultanlar yarı final için son dönemeçte

Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubunda mücadele eden temsilcimiz yarın sezonun son karşılaşması olan Şişlispor Bayan Voleybol Takımı deplasmanına gidecek. Sezon başından beri ilk kez tam kadro ve sakatlık olmadan bir ma

Çerkezköy 16.03.2012 17:42:00 0
Sultanlar yarı final için son dönemeçte

Ligde 44 puanla dördüncü sırada yer alan ve yarı finallere gitme şansını elinde tutan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, son karşılaşmasını yenerek birinci lig yoluna devam etmek istiyor.

 

SAKAT OYUNCU OLMADAN OYNAYACAKLAR

 

Hafta içi antrenmanlarını tamamlayan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, yarın Şişli Bayan Voleybol Takımı deplasmanına gidecek. Belediye meydanından saat 10.00’da kalkacak.İki otobüs ile karşılaşmaya gidecek taraftarlar ise Sultanları bu zorlu karşılaşmada yalnız bırakmayacak. Sezon başından beri temsilcimi Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ilk kez bir karşılaşmaya sakat oyuncusu olmadan çıkacak.

 

KANAL B’DEN CANLI YAYIN

 

Şişlispor Bayan Voleybol Takımı ile Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Pazar günü TVF 50.Yıl Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 13.00’te başlayacak olan karşılaşma ise Kanal B ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

5 KARŞILAŞMA VAR

 

Ligde temsilcimizin dışında beş karşılaşma oynanacak. Haftaya lider durumda giren Sarıyer Belediyespor evinde Arkasspor Bayan Voleybol Takımını konuk edecek. Pazar günü Sarıyer Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 14.00’de başlayacak. Geçen hafta liderliği kaybeden Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı ise evinde Rota Koleji Gazi Gençlikspor Bayan Voleybol Takımı ile üç puan mücadelesi verecek. Zorlu karşılaşma ise saat 16.00’da oynanacak. Üçüncü sıradaki Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Altınoluk BelediyesporBayan Voleybol Takımını konuk edecek. İlk dört için temsilcimiz ile büyük yarış içersinde olan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ise evinde FMV Işıkspor Bayan Voleybol Takımını konuk edecek. Cumartesi günü oynanacak olan tek karşılaşma ise ligden düşmesi kesinleşen Esspor Bayan Voleybol Takımı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı karşı karşıya gelecek.

 

Haber / Sedat KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10