Çerkezköyspor Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta 3.lig umutları sona eren temsilcimiz Çerkezköyspor hafta sonunda ilk iki mücadelesi veren Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek. Bölgesel açıdan Çorlu Sanayispor’un üst?

16.03.2012 18:06:00 0
Çerkezköyspor Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek
Çerkezköyspor ligin 20.hafta karşılaşmasında Sultanbeyli  Belediyespor ile evinde karşı karşıya gelecek.
5 KARŞILAŞMA VAR
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta 20.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak beş karşılaşma ile tamamlanacak. Akyazıspor deplasmanında aldığı 3-1’lik mağlubiyet ile haftaya 23 puanla ve averajla yedinci sırada giren Çerkezköyspor saha ve taraftarı önünde ligde ilk iki mücadelesi veren Sultanbeyli Belediyespor’u ağırlayacak.
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Haftaya  Akyazıspor karşısında yaşadığı 3-1’lik mağlubiyetin ardından moralsiz giren Çerkezköyspor, Pazar günü oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçı hazırlıklarına Salı günü yaptığı haftanın ilk antrenmanı ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren Çerkezköyspor, dün yaptığı son antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
 MAÇ YARIN OYNANACAK
Çerkezköyspor ile Sultanbeyli Belediyespor Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda yarın saat 14.30’da karşı karşıya gelecek.
İLK MAÇI HATIRLAYALIM
Çerkezköyspor ile Sultanbeyli Belediyespor ligin ilk devresinde Sultanbeyli Belediye Sahası’nda karşı karşıya geldi.  Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçilirken, ev sahibi ekip Sultanbeyli Belediyespor geliştirdiği organize atakta Onur Kurt’un ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle rahatlayan rakibi karşısında temsilcimiz Çerkezköyspor ise golün şokunu üzerinde atmaya çalıştı. Golün şokunu üstünden atamayan temsilcimiz kalesinde ikinci golü gördü. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Cenk Demir düzgün vuruşla topu ağlara göndererek ev sahibi ekip Sultanbeyli Belediyespor’u 2-0 öne geçirdi.
Karşılaşmanın ilk dakikalarında kalesinde iki gol gören temsilcimiz Çerkezköyspor kalan dakikalarda farkı indirmeye çalıştı. Tekrar oyuna ortak olan Çerkezköyspor 11.dakikada farkı bire indirdi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topu kontrol eden Gençağa Yılmaz düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-1’e getirmişti.
2-1 MAĞLUP OLDUK
Ev sahibi ekip Sultanbeyli Belediyespor ise kalan dakikalarda üstünlüğün vermiş olduğu rahatlıkla orta alanda topa sahip olmaya çalıştı. Temsilcimiz rakibi karşısında bir kişi eksik kalmasına rağmen etkili ataklar geliştirmiş, istediği beraberlik golünü bulamamıştı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı.
KARŞILAŞMALAR 14.30’DA BAŞLAYACAK

Haftaya lider giren F.Karagümrükspor saha ve taraftarı önünde Akyazıspor’u konuk edecek. Vefa Sahası’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Haftaya üçüncü sırada giren Adapazarıspor ise evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u ağırlayacak. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma saat 14.30’de başlayacak. Haftanın diğer karşılaşmalarında ise Beşyüzevlerspor Garajlar Taçspor’u, ligin dibinde yer alan Vitraspor ise Yeniköyspor’u kendi evinde konuk edecek. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10