Lojistik ve tedarik zinciri masaya yatırılacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Avrupa İşletmeler Ağı Çerkezköy İrtibat Bürosu tarafından “Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi” konuşlu eğitim düz

Çerkezköy 19.03.2012 08:27:00 0
Lojistik ve tedarik zinciri masaya yatırılacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Avrupa İşletmeler Ağı Çerkezköy İrtibat Bürosu tarafından “Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi” konuşlu eğitim düzenlenecek.

 

KATILIM ÜCRETSİZ

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda yarın 09.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek olan eğitimde Maltepe Üniversitesi Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş tarafından “temel lojistik faaliyetler, taşımcılık yönetimi, depo yönetimi, diğer temel lojistik faaliyetler, lojistik yönetimi, müşteri hizmet düzeyi ile lojistik maliyet ilişkisi, 3PL, LLP, 4 PL kavramları, tedarik zinciri kavramı ve lojistikten farkı, tedarik zinciri yönetimi” konularında bilgiler verilecek. Seminere katılımın ücretsiz olduğunu belirten Avrupa İşletmeler Ağı Çerkezköy İrtibat Bürosu Sorumlusu Seda Özdemir, eğitime katılmak isteyenlerin 19 Mart mesai bitimine kadar kayıt yaptırması gerektiğini söyledi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10