Yarı final hayallerimiz suya düştü

Aroma Bayanlar 2. Lig A grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı sezonun son maçında Şişlispor Bayan Voleybol Takımı ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Yarı finallere gidebil

19.03.2012 11:03:00 0
Yarı final hayallerimiz suya düştü
Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı sezonun son karşılaşmasını mağlubiyet ile kapattı.
EV SAHİBİ EKİP ETKİLİ BAŞLADI
Aroma Bayanlar Voleybol Ligi A Grubu’nda son karşılaşmasına çıkan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı eski antrenör Şaban Çıbık’ın çalıştırdığı Şişlispor Bayan Voleybol Takımına konuk oldu. Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip Şişlispor Bayan Voleybol Takımı üst üste bulduğu sayılarla aradaki sayı farkı açmayı bildi. Özellikle servislerde etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip Şişlispor Bayan Voleybol Takımı skoru bir anda 6-1’e getirdi. Duygu ile servisten sayı bulan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı farkı dört sayıya kadar indirdi. Bir sayı daha bulan ev sahibi ekip ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Yarı final yolundaki son karşılaşmasına stresli çıkan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı aradaki fark açılınca oyun dsiplininden koptu ve ikinci teknik molaya 16-12 geride girdi.  İkinci teknik molanın ardından dört sayı bulan temsilcimize karşılık dokuz sayı bulan ev sahibi ekip  Şişlispor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmanın ilk setini 25-16 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.
SULTANLAR TOPARLANDI
Karşılaşmanın ikinci setine etkili başlayan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Duygu, Trach ve Filiz ile bulduğu sayılarla birinci teknik molaya 8-3 önde girdi.  Çabuk toparlanan ev sahibi ekip Şişlispor Bayan Voleybol Takımı aradaki farkı ikiye indirdi. Rozava’nın sert smacı ile bir sayı daha bulan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Maral ile sayıların devamını getirdi. Skor 12-7 iken temsilcimizin sergilediği mükemmel defans seyirciyi ayağa kaldırdı. Karşılaşmanın ikinci teknik molasına Duygu ile bulduğu sayılarla 16-10 önde giren temsilcimiz oyuna konsantre olmaya başladı. Filiz ile üst üste sayılar bularak aradaki sayı farkını açan sultanlar, Maral’ın sert smacı ile yirmili sayılara dört sayı farkla önde girdi. Rozava, Duygu ve Maral ile sayılar bulmaya devam eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmanın ikinci setini 25-21 alarak setlerde durumu 1-1 yaptı.
ŞİŞLİ TEKRAR ÖNE GEÇTİ
Üçüncü sete çok hızlı başlayan  ev sahibi ekip Şişlispor Bayan Voleybol Takımı üst üste sayılar bularak 6-0 öne geçti. Temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, rakibinin etkili hücumları karşısında çaresiz kalınca birinci teknik molaya 8-3 geride girdi. Birinci teknik molanın ardından kendini toparlayan sultanlar Filiz, Duygu ve Trach ile aradaki farkı üçe indirdi. Ev sahibi ekip ikinci teknik molaya 16-11 önde girerek üstünlüğünü devam ettirdi. İlk defa sakat oyuncusu olmadan bir karşılaşmaya çıkan temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı beklenen başarıyı sağlayamadı. Yirmili sayılara beş sayı farkla önde giren Şişlispor Bayan Voleybol Takımı temsilcimizin defanstaki hatalarını iyi değerlendirerek karşılaşmanın üçüncü setini 25-20 kazandı ve setlerde 2-1 öne geçti.
YARI FİNAL ŞANSIMIZI KAYBETTİK
Üçüncü setide kaybeden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı dördüncü sete kötü başladı. Temsilcimiz karşısında üst üste sayılar alan ev sahibi ekip, birinci teknik molaya 8-4 önde girdi. Filiz, Trach ve Maral ile sayılar bulan temsilcimiz defansta hata yapmaya devam edince öne geçemedi. Karşılaşmanın ikinci teknik molasına beş sayı geride giren temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı , yarı final umutlarının bittiğini düşünerek oyuna ağırlığını koyamadı. Duygu ile üst üste üç sayıl bulan temsilcimiz karşısında etkili hücumlarına devam eden ev sahibi ekip Şişlispor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmayı kazanmaya çok yaklaştı. Çerkezköyspor’a önceki sezon transfer olan, ancak lisansı çıkmadan gönderilen  Şişlispor Bayan Voleybol Takımından Alyona Kushch maçta müthiş bir oyun ortaya koydu. Takımı adına etkili smaçlarla Çerkezköyspor savunmasını dağıtan Alyona Kushch finali de etkili vuruşu ile yaptı. Karşılaşmadan 3-1’lik skor ile galip ayrılan Şişlispor Bayan Voleybol Takımı sezonu üç puan ile kapattı.
SEZONU ERKEN KAPATTILAR
Son haftaya dördüncü giren Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ise Şişlispor Bayan Voleybol Takımı karşısında aldığı mağlubiyet ile hayal kırıklığı yaşattı.  Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımının TVF Işıkspor Bayan Voleybol Takımını 3-0 mağlup etmesiyle ligde beşinci sıraya gerilen Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı sezonu da erken kapatmış oldu.

HABER/ Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10