Malkaraspor Veliköyspor’a fark attı

Süper Lig’de orta sıralarda mücadele veren temsilcimiz Veliköyspor 16. hafta karşılaşmasında Malkaraspor’a konuk oldu. Lig’de düşme hattında olan Malkaraspor, temsilcimiz Veliköspor karşısında

19.03.2012 20:46:00 0
Malkaraspor Veliköyspor’a fark attı
Süper Lig’de en alt sıralarda olan Malkaraspor suskunluğunu temsilcimiz Veliköyspor’a bozdu.
15.00’DE BAŞLADI
2011 - 2012 sezonu Tekirdağ Süper Amatör Ligi 16. hafta maçında Malkaraspor, pazar günü saat 15.00' de Malkara 14 Kasım Stadı'nda 1500 kişinin desteklediği müsabakada Veliköyspor ile karşılaştı. Cüneyt Gülşen, Ceyhun Topçu, Zafer Demirel hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma Malkaraspor'un 7-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmaya Malkaraspor 1- Ozan Güven, 2- Kubilay Demirci, 3- Erhan Çıkman, 4- Uğurcan Şenol, 5- Ufuk İzgi, 6- Özgür Duğuran, 7- Esen Çelik, 8- Erdem Uncuoğullarından, 9- Ali Osman Çöker, 10- Emir Atlı, 11- Muzaffer Çam ilk onbiri ile çıkarken, temsilcimiz Veliköyspor ise 19- Semih, 2- Emre, 3- Mert, 4- Erkan, 5- Hakan, 6- Yusuf, 7- Tuna, 8- Selami, 9- Sinan, 10- Musa, 11- Onur kadrosu ile mücadele etti.
MALKARASPOR ÖNE GEÇTİ
Maçın ilk tehlikeli pozisyonunu 1. dakikada Veliköyspor yakaladı. Malkaraspor stoperi Uğurcan'ın ters pasında birden bire kaleci Ozan ile karşı karşıya kalan Veliköyspor forvetinin şutunu Ozan uzanıp güzel bir kurtarışla önledi, dönen topu Özgür uzaklaştırdı. Maçın kader anında kaleci Ozan önemli bir kurtarış yapmış oldu.15. dakikada Erhan ceza alanının sol tarafına doğru topla beraber girdi, uygun pozisyonu yakaladıktan sonra şutunu çekti ama top kale direğinin yanından az farkla dışarı çıktı. 21. dakikada rakip yedek kulübesi önünden kullanılan Malkaraspor taç atışında Emir Atlı sol tarafta topla buluştu. İçeriye doğru ortasında Veliköyspor kalecisi Semih topu elinden kaçırınca arka direkte bulunan Muzaffer Çam fırsatçılığını konuşturarak topa hamle yapıp topu ağlara gönderdi. 1-0.
VELİKÖYSPOR TOPARLANMADI
29. dakikada Muzaffer Çam'ın sağ kanattan ortasında içeride karambol yaşandı ve top Özgür Duğuran'ın önünde kaldı. Özgür topla içeri girmeye çalışırken yeniden bir karambol yaşandı ve top bu sefer Emir'in önünde kaldı. Zarif bir çalımla kaleciyle karşı karşya kaldıktan sonra Emir Atlı düzgün bir vuruş yapıp takımını 2-0 üstünlüğü sağlayan golü kaydetti. 33. dakikada sağ taraftan korneri kullanan Emir, ön direğe doğru topu gönderdi kaleye yöneleyen topu kaleci Sinan zorlukla çeldi. Dönen topu Ali Osman kafayla kaleye gönderdi, kalecinin son anda müdahalesiyle top üst direkten döndü. Topu takip eden Esen Çelik farkı üçe çıkardı. 3-0.
İLK DEVREYİ ÜÇ FARKLI MAĞLUP KAPATTI
45. dakikada defanstan ileri çıkan Kubilay'a doğru pas gönderildi. Sağ kanattan içeri doğru süzülen Kubilay topu kafayla önüne alıp rakibini çalımladı. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda şutunu kaleye gönderdi ama kaleci bu şutu önledi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmadı.
FARK BEŞE ÇIKTI
50. dakikada Ali Osman'a doğru uzun top gönderildi. Ali Osman rakibinin müdahalesi sonucu yerde kaldı. Topu takip eden Esen Çelik 20 metre topu sürdükten sonra topu kalecinin yanından ağlara gönderdi. 4-0. 55. dakikada Muzaffer'in yerine Cihangir oyuna dahil oldu.
57. dakikada Ali Osman Çöker sol taraftan 20-25 metre topu sürdükten sonra rakibini çalımladı. Sol çaprazdan yerden şutu kalecinin altından ağlara giderek skor 5-0 oldu. 60. dakikada Ali Osman sakatlanınca Malkaraspor 5 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldı. 65. dakikada Ali Osman yerini Şafak Şentürk'e, Kubilay da yerini Erdi'ye bıraktı.
MALKARA YEDİ BİTİRDİ
68. dakikada Esen Malkaraspor yarı alanından orta alan çizgisi üzerindeki Şafak Şentürk'e pasını verdi. Orta alan çizgisi üzerinden Şafak Şentürk de rakip yarı sahaya doğru topu gönderdi. Pası alan Esen 30 metre topu sürdü, Musa da Esen'e yetişemeyince kaleciyle karşı karşıya kalan Esen Çelik topu bir kez daha ağlara göndererek kendinin 3. takımının 6. golünü kadetti. 6-0.82. dakikada Ufuk İzgi orta alan önünden uzun bir pas gönderdi. Kaleciyle aynı anda topa müdahale etmeye çalışan Cihangir Gürsoy kalecinin topa müdahale edememesi sonucu topu önünde buldu ve boş kaleye topu gönderdi.
MALKARASPOR 13 PUANA YÜKSELDİ

Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Malkaraspor’un 7-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Malkaraspor bu maçtan sonra ligin bitimine 2 hafta kala puanını 13'ye yükseltirken, Veliköyspor ise 21 puanda kaldı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10