Eğitimde birçok sıkıntı var

Göreve başladığında kendisini ziyaret eden kurum ve kuruluşlara iade-i ziyaretlerini sürdüren Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler dün de Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şubesi’ni ziyare

Çerkezköy 20.03.2012 20:00:00 0
Eğitimde birçok sıkıntı var

Göreve başladığında kendisini ziyaret eden kurum ve kuruluşlara iade-i ziyaretlerini sürdüren Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler dün de Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şubesi’ni ziyaret etti.

 

EĞİTİMİ OLUMLU ETKİLEYECEK

 

Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler “’Görevim esnasında öncelikle sivil toplum kuruluşlarıyla ve eğitim alanındaki sendikalarla daha sıkı bir işbirliği içinde olmak istiyorum. Bu istek ve gayretin bizi daha verimli kılacağına inanıyorum’’ dedi. Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Doğan da İşler’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ve sivil toplum kuruluşlarıyla bu iş birliği isteğinin, önümüzdeki dönemde Tekirdağ’da eğitim ve öğretimi olumlu etkileyeceğini belirtti.

 

36 OKULDA İKİLİ ÖĞRETİM

 

Milli eğitim camiasının çok büyük sorunları olduğunu ifade eden Doğan, “Bunların başında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün binasının olmaması geliyor. 29’u İlköğretim 7’si lise olmak üzere, 36 okulumuzda ikili öğretim yapılıyor. Öğretmen eksiği ve bunun gibi birçok sıkıntı var” dedi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10