Teknikerler Birliği’nden ÇTSO’ya ziyaret

Teknikerler Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Mustafa Öklük, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Ali Tever’i makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 21.03.2012 20:00:00 0
Teknikerler Birliği’nden ÇTSO’ya ziyaret

 Teknikerler Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Mustafa Öklük, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Ali Tever’i makamında ziyaret etti.

TEVER’İ ZİYARET ETTİLER
Önceki gün saat 14.00’da Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yüksel ve Sami Azar ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever’i ziyaret eden Başkan Öklük, şubenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öklük “Teknikerlerin sesi, gözü, kulağı olan birliğimiz 2012 yılında ilk hamlesini başlattı. Bu ay Sivas, önümüzdeki ay Sakarya ve İzmir’de, Mayıs ayında ise Mersin, Elazığ ile Malatya’da şubelerimiz kurulacak” dedi.
122 ÜYEMİZ BULUNUYOR
Yeni olmalarına rağmen 122 üyeye ulaştıklarını kaydeden Öklük, bugüne kadar üye bazında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini, kurum olarak da ilk ziyareti ÇTSO’ya gerçekleştirdiklerini söyledi. Çerkezköy’den pek çok tekniker olmasına rağmen hala Teknikerler Birliği’nden haberdar olmayan teknikerlerin bulunduğunu ifade eden Öklük, tüm teknikerleri birlik çatısı altında toplanmaya çağırdı. Birlik genel merkezinin teknikerlerin haklarına sahip çıkarak onları bilinçlendirdiğini söyleyen Teknikerler Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Mustafa Öklük “Birliğimiz teknikerleri hiçe sayarak ellerindeki yetkilerin birer birer ellerinden alınmasına seyirci kalmıyor. Yapılan çalışmalar ve görüşmelerle problemlere çözüm bulmaya çalışıyor” dedi.
AUTOCAD KURSU AÇACAĞIZ
Teknikerler Birliği Tekirdağ Şubesi olarak üyelere yönelik autocad kursu açmayı hedeflediklerini belirten Öklük “Autocad, netcad, bilgisayar inşaat muhasebesi, müzik kursları açmayı düşündük. Ancak üyelerimizden gelen talep üzerine autocad kursunu açmaya karar verdik. Namık Kemal Üniversitesi ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz autocad kursumuz 15 saat sürecek. Yeni oluşum içinde olmamıza rağmen üyelerimiz için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Aylık olarak çıkardığımız Tekniker dergisi ile varlığımızı hissettirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
BAŞARILAR DİLEDİ
Teknikerler Birliği Tekirdağ Şubesi’nin gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Ali Tever de “Yaptığınız çalışmalardan ötürü sizleri tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak birliğinize kapımız açıktır. Autocad kursunu bizim odamızda gerçekleştirebilirsiniz” dedi.
Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10