Yaşlı adama çarpıp kaçtı, 11 saat sonra yakalandı

Kapaklı Pınar Bulvarı’nda yolun karşısına geçmeye çalışan Nihat Arda’ya araba çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere yığılan Arda, ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldır

Çerkezköy 21.03.2012 20:05:00 0
Yaşlı adama çarpıp kaçtı, 11 saat sonra yakalandı
Kapaklı Pınar Bulvarı’nda önceki sabah meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
ÇARPIP KAÇTI
Kaza önceki sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Deniz Uzun İş Merkezi önünden yolun karşısına geçmeye çalışan 75 yaşındaki Nihat Arda’ya Çerkezköy istikametinden Saray istikametine seyir halinde olan ve plakası alınamayan bir araç çarparak kaçtı. Çarpmanın etkisi ile başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak yere yığılan Arda’ya ilk müdahale, olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından yapıldı.
KURTARILAMADI
İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Arda, ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede kalbi duran 75 yaşındaki Nihat Arda, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nihat Arda’nın cenazesi Cumhuriyet Savcısının yaptığı ilk incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
10 SAAT SONRA YAKALANDI
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nihat Arda’ya çarpıp kaçan araç sürücüsünün yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatırken, kazaya karıştığı belirlenen 34 BRE 43 plakalı araç olaydan 8 saat sonra İstiklal caddesi üzerinde park edilmiş halde bulundu. Çalışmalarını genişleten polis ekipleri, Nihat Arda’ya çarpıp kaçan Aydın Öztaş’ı da (26) dün akşam saat 18.00 sıralarında yakaladı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülen Öztaş’ın bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Haber / Faik Onur KAYA – Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10