Şişli yarı final biletini tekrar Salihli’ye verdi

Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı sezonun son haftasında yarı final şansını Şişlispor Bayan Voleybol Takımı deplasmanında kaybetti. Temsilcimizin ?

21.03.2012 20:38:00 0
Şişli yarı final biletini tekrar Salihli’ye verdi
Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı sezonu 44 puanla beşinci sırada tamamlayarak yarı finallere katılmaya hak sahibi olamadı.
B GRUBU BİRİNCİSİNDEN FAZLA PUANIMIZ VAR
Temsilcimizin de mücadele ettiği A Grubunda finallere Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 55 puanla sezonu birinci sırada bitirerek katılırken, Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı 54 puanla ikinci, Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 51 puanla üçüncü ve Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 46 puanla dördüncü yarı finalist adayı olan takımlar oldu. Bursa’da oynanacak olan yarı final karşılaşmalarına B Grubundan ise, sezonu 43 puanla birinci sırada tamamlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ilk yarı finalist olurken, Ankara Karayolları Bayan Voleybol Takımı 42 puanla ikinci, Tireboluspor Bayan Voleybol Takımı 38 puanla üçüncü ve Gazi Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı 38 puanla dördüncü yarı finalist takımı oldu. 
YARI FİNAL BİLETİNİ TEKRAR SALİHLİYE VERDİLER

Temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımının B Grubunun birincisinden bile daha fazla puan toplamasına rağmen yarı finallere gidememesi A Grubunun ne kadar güçlü takımlardan oluştuğunu gösterdi. Sezonun son haftalarında ligde hiçbir iddiası bulunmayan Şişlispor Bayan Voleybol Takımı son üç karşılaşmasında A Grubunda yarı finallere yükselen Salihli Belediyespor ve Karşıyaka Bayan Voleybol Takımını 3-0 mağlup etmesi ne kadar güçlü bir takım olduklarını gösterdi. Şişlispor Bayan Voleybol Takımı ilk olarak Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımını 3-0 mağlup ederek yarı finallere gitme şansını temsilcimize vermişti. Daha sonra temsilcimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımını da 3-1 mağlup eden Şişlispor Bayan Voleybol Takımı yarı final biletini tekrar Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımına hediye etti. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10