Saç Yapımı ve Bakım Kursu’nu tamamlayanlar sertifikalarını aldı

Tekirdağ Valiliği’nin yürütmüş olduğu dezavantajlı gruplar içinde yer alan ailelerin uyumu ve sosyalleşmesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ve İş – Kur İl Müdürlüğ

Çerkezköy 22.03.2012 21:27:00 0
Saç Yapımı ve Bakım Kursu’nu tamamlayanlar sertifikalarını aldı
Tekirdağ Valiliği’nin yürütmüş olduğu dezavantajlı gruplar içinde yer alan ailelerin uyumu ve sosyalleşmesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ve İş – Kur İl Müdürlüğü tarafından verilen “ Saç Yapımı ve Bakım Kursu” belge ve ödül töreni, 13 Kasım İlköğretim Okulu’nda yapıldı.
AMACIMIZ ÇOK İYİ YETİŞMENİZ
Törende konuşan Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, “Bu okula ilk ziyarete geldiğimden bu yana 2 buçuk yıl geçti. Bu kurslar açıldıktan sonra sizlerde birçok değişiklik görüyorum. Sizlerin başarılı olması bizleri çok mutlu eder. Bizim ilk amacımız aile hayatı açısından kadınlarımızın çok iyi yetişmesidir. Bu kurs ile kendi kişisel bakımınızı yaparken hayatınızda daha da kolaylık sağlanması ve öğrenmiş olduğunuz bu mesleği iş hayatına atılarak devam ettirip ekonomik gelir sağlamanızdır” diyerek kursiyerlere bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
SERTİFİKALARI VERİLDİ

Kursiyerler tarafından yapılan saç tasarım şovu gösterisi katılımcılar tarafından beğeni ile izlenirken, törenin sonunda, kursiyerlere sertifikaları verildi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10