Şarkılar birlikte söylenecek

Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu, bugün düzenlenecek konserle sanatseverleri karşısına çıkacak.

Çerkezköy 22.03.2012 21:38:00 0
Şarkılar birlikte söylenecek
Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu, bugün düzenlenecek konserle sanatseverleri karşısına çıkacak.
PEŞREV İLEBAŞLAYACAK
Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda bugün saat 20.00’da düzenlenecek olan konser, Kürdülihicazkar peşrevi ile başlayacak. Hacı Arif Bey’in “İftirakındır sebep bu” şarkısı ile devam edecek olan konserde solist Cengiz Özkaran da “Ömrümce o saf aşkını” şarkısını seslendirecek. Solist Vahdettin Tan’ın “Yıldızlı semalardaki haşmet” şarkısını seslendirmesinin ardından konser koronun hep bir ağızdan “Her gece semada” ve “Söyle bana yağmur gözlüm” şarkılarını seslendirmesi ile devam edecek. Solist Seyhan Gabralı’nın “Manolyam” ve solist Aynur Düzgünel’in “Ne o bensiz edebilir” şarkılarını seslendirmesinin ardından koronun seslendireceği “Endülüste raks” şarkısı ile sona erecek.
“SEFALAR GETİRDİNİZ” İLE SONA ERECEK
Konserin ikinci bölümü de “Bir kendi gibi” isimli Kürdülihicazkar şarkının seslendirilmesi ile başlayacak. Solist Cansu Fidan’ın “Meftunun oldum” şarkısını seslendirmesi ile devam edecek konserde solist Fikret Puza da “Nereden sevdim o zalim kadını” şarkısını seslendirecek. Konserde solist Nevzat Ş. Duran’ın “Ne demiştin niçin caydın” ve solist Serhan Muştu’nun “Seni ben ellerin olsun” şarkısını seslendirmesinin ardından konser koronun “Gözlerin mavi mine”, “Gidelim Göksu’ya”, “Karşıyaka’da İzmir’in gülü” ve “Sefalar getirdiniz” şarkılarını seslendirmesi ile sona erecek.
SESLER VE SAZLAR
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi F.Fahrihan Ünsal yönetiminde sahneye çıkacak olan koroda seslerde Aynur Düzgünel, Betül Günay, Cansu Fidan, Fatma Aybars, Hülya Ağbayır, İnci Yılmaz, Nevin Şentürk, Neşe Akay, Nilgün Sütçüler, Nurcihan Başkent, Nurhan Altıntaş, Serhan Muştu, Seyhan Gabralı, Şehnaz Tuğran, Yasemin Şahin, Zümrüt Arıcan, Melis Ergün, Baran Ekinci, Bahtiyar Karakaş, Cengiz Özkaran, Cumhur İşlek, Engin Özden, Fikret Puza, Hayrettin Danyeli, İlkay Erden, Kemal Şahin, Muzaffer Kartal, Nevzat Ş. Duran, Nihat Ersoy, Oktay Aybars, Onur Öğüt, Selami Tetik, Tufan Oğuz, Ufuk Koroğlu, Ülkü Pehlicvan ve Vahdettin Tan yer alırken, sazlarda ise kemanda Ayhan Çakır ve Namık Aydın, udta Musa Kaya ve Fatih Sütçüler, kanunda Turgut Özüfler ve Levent Gülez, darbukada Halil Kelebek ve bendirde Onur Çalışkan yer alacak. Konserin sunumunu ise Engin Özden yapacak.

Haber / Sevim BOZKURT 


0282 726 91 91
0282 747 65 10