Çerkezköyspor deplasmanda mücadele verecek

Bölgesel Amatör Lig 21. hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor, Adapazarı temsilcisi Garajlar Taçspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Adapazarı Erenler Sahası’nda yarın oynanacak olan karşÄ

23.03.2012 20:47:00 0
Çerkezköyspor deplasmanda mücadele verecek
3.Lig umutlarını başka bahara bırakan Çerkezköyspor ilk devre evinde mağlup ettiği Garajlar Taçspor’a konuk olacak.
SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR’U KONUK ETTİ
Çerkezköyspor bir önceki hafta karşılaşmasında evinde Sultanbeyli Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan Sultanbeyli Belediyespor Çerkezköyspor karşısında etkili olamadı. Saha ve taraftarı önünde etkili bir futbol sergileyen temsilcimiz Çerkezköyspor ilk dakikalarda bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle rahatlayan Çerkezköyspor Sultanbeyli Belediyespor kalesine ikinci gol için yüklenirken, Sultanbeyli Belediyespor beraberlik için yüklendi. İlk devrenin sonunda beraberlik golünü bulan Sultanbeyli Belediyespor moral buldu
BİR PUANLA AYRILDI
1-1 sona eren ilk devrenin ardından ikinci devre de her iki takım etkili bir mücadele ortaya koydu. Her iki takımında defans oyuncularının hata yapmadığı karşılaşmanın ikinci devresinde başka gol çıkmadı. Birer puanla Çerkezköyspor puanını 24,Sultanbeyli Belediyespor ise 30 yaptı.
GARAJLAR TAÇSPOR İSE 21 PUANDA
Çerkezköypor’un rakibi Adapazarı temsilcisi Garajlar Taçspor  ise bir önceki hafta deplasmanda Beşyüzevlerspor’a konuk oldu. İlk devresi golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmanın 58.dakikasında bulduğu penaltı golü ile öne geçen Garajlar Taçspor üstünlüğünü koruyamadı. Beşyüzevlerspor 60.dakikada bulduğu golle beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi. Garajlar Taçspor 21 puanla ligde dokuzuncu sırada bulunuyor.
MAÇ YARIN SAAT 14.30’DA
Garajlar Taçspor ile Çerkezköyspor Erenler Çim Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak. Lig’in ilk devresi’nde Çerkezköy’de oynanan karşılaşmayı Çerkezköyspor 3-2 galip bitirmişti.
HAFTANIN MAÇLARI
Silivrispor-Adapazarıspor
Çorlu Gençlerbirliği-Vitraspor
Yeniköyspor-Beşyüzevlerspor
Garajlar Taçspor-Çerkezköyspor
Sultanbeyli Belediyespor-Karagümrükspor
PUAN DURUMU
1-F.Karagümrükspor 39
2-Adapazarıspor 35
3-Silivrispor 34
4-Sultanbeylispor 27
5-Beşyüzevlerspor 24
6-Akyazıspor 24
7-Çerkezköyspor 24
8-Yeniköyspor 24
9-Garajlar Taçspor 21
10-Çorlu Gençlerbirliğispor 2

11-Vitraspor 2 


0282 726 91 91
0282 747 65 10