Sitespor lideri konuk ediyor

Süper Amatör Lig’de alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Sitespor evinde şampiyonluğun en iddialı ekibi lider Tekirdağspor’u konuk edecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma Pazar g

23.03.2012 20:49:00 0
Sitespor lideri konuk ediyor

Süper Amatör Küme  17.hafta müsabakaları yarın oynanacak 5 karşılaşma ile tamamlanarak sona erecek.

 

PUAN İSTİYOR

 

Ligde alt sıralardan kurtulma amacında olan Sitespor evinde lider Tekirdağspor’u konuk edecek. Şimdiye kadar oynadığı 16 karşılaşmada üç galibiyet dört yenilgi ve dokuz mağlubiyet alarak 13 puanda haftaya giren Sitespor rakibi karşısında puan yada puanlar alarak son haftaya avantajlı girmek istiyor. Bir önceki hafta deplasmanda Velimeşe Belediyespor’u mağlup ederek rakibinden uzun zaman sonra liderliği tekrar alan Tekirdağspor ligde 16 karşılaşmada 14 galibiyet bir beraberlik ve 1 yenilgi ile 43 puanda bulunuyor.

 

13.00’DE BAŞLAYACAK

 

Her iki ekip arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmadan Tekirdağspor 4-0 galip ayrılmıştı. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda yarın saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Barış Çardakçı, Cüneyt Gülşen ve Emre Kırdar hakem üçlüsü yönetecek.

 

“TEKİRDAĞSPOR’A HAZIRIZ”

 

Tekirdağspor’un gücünü bildiklerini belirten Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu” Bir önceki hafta deplasmanda konuk olduğu Tekirdağ Anadolu Lisesispor karşısında son dakikalarda yediğimiz golle önemli bir galibiyetten olmuştuk. Hafta içinde yaptığımız taktik ve çift kale maçları ile Tekirdağspor karşılaşmasına hazırlandık. Tekirdağspor Velimeşe Belediyespor’u deplasmanda mağlup ederek ne kadar güçlü bir takım olduğunu gösterdi” diye konuştu.

 

TARAFTARI KARŞILAŞMAYA ÇAĞIRDI 

 

Bu hafta Tekirdağspor karşısında zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Karamehmetoğlu” Ligde 13 puanla düşme hattının bir basamak üstündeyiz. Ligin son iki sırasında bulunan Malkaraspor ile puanlarımız aynı iken, Tekirdağ Anadolu Lisesispor’un ise 10 puanı bulunuyor. Bu hafta evimizde lider Tekirdağspor karşısına çıkacağız. Tekirdağspor karşısında alacağımız puan yada puanlarla son haftaya avantajlı girmek istiyoruz. Sitespor’u hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımızı bu önemli karşılaşmaya bekliyorum. Onlar bizi desteklediği vakit biz her zaman başarılı oluruz” dedi.

 

 
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10