Çerkezköyspor üç puan ile döndü

Bölgesel Amatör Lig 21.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor deplasmanda Garajlar Taçspor’a konuk oldu. İlk devresi golsüz eşitlik ile sona eren karşılaşmanın ikinci devresinde etkili bir oyun ortaya ko

25.03.2012 18:23:00 0
Çerkezköyspor üç puan ile döndü

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Garajlar Taçspor deplasmanından galibiyet ile döndü

 

14.30’DA BAŞLADI

 

Pazar günü Erenler Sahası’nda saat 14.30’da başlayan karşılaşmayı Mehmet Özavcı yönetirken, yardımcılıklarını ise Ünal Ürkmez ve İhsan Korhan Başer yaptı. Karşılaşmaya her iki ekip de mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Garajlar Taçspor saha ve taraftar avantajını değerlendirmeye çalışsa da başarılı olamadı. İlk dakikalarda gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı.

 

ÇERKEZKÖYSPOR NET GOL POZİSYONLARINI KAÇIRDI

 

İlk dakikaların golsüz sona ermesinin ardından ilerleyen bölümlere doğru Çerkezköyspor rakibi karşısında baskısını artırdı. Orta alan hakimiyetini elinde tutan Çerkezköyspor organize ataklarla Garajlar Taçspor kalesinde gol aradı. Çerkezköyspor Mehmet Narin, Orçun, ile girdiği net gol pozisyonlarını değerlendiremedi. İlk devrenin son bölümlerine golsüz eşitlikle girildi. Rakibi karşısında baskılı bir oyun sergilemesine rağmen golü bulamayan Çerkezköyspor ilk devrenin kalan dakikalarında geliştirdiği ataklardan da sonuca gidemedi. İlk devrenin uzatma dakikalarından da gol sesi çıkmayınca ilk devre golsüz sona erdi.

 

MEHMET NARİN ÇERKEZKÖYSPOR’U ÖNE GEÇİRDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine Çerkezköyspor baskılı başladı. Sağlı sollu ataklarla oyunu rakip yer alana yıkan Çerkezköyspor, pozisyona girse de son vuruşlarda istediğini elde edemeyince golü de bulamadı. İkinci devrenin ilk dakikaları da golsüz geçildi.Baskısını sürdüren Çerkezköyspor karşılaşmanın 60.dakikasında aradığı golü buldu. Ani gelişen Çerkezköyspor atağında Fırat ceza sahası dışında rakip defans oyuncusu tarafından düşürüldü. Karşılaşmanın hakemi Mehmet Özavcı tereddütsüz penaltı vuruşunu gösterdi. Topun başına geçen Mehmet Narin düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköyspor’u 1-0 öne geçirdi.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Golün ardından Çerkezköyspor aradaki skor farkını ikiye çıkarma mücadelesi verirken Garajlar Taçspor ise beraberlik mücadelesi verdi. Rakip defansa zor anlar yaşatan Çerrkezköyspor kalan dakikalarda rakibine pozisyon vermedi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköyspor 81.dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan Ercan ile gelişen atakta ceza sahası içine giren Orçun düzgün vuruşla topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkarttı.

 

27 PUANA YÜKSELDİ

 

Farkın ikiye çıkması ile birlikte ev sahibi ekip oyun disiplininden tamamen koptu. Çerkezköyspor ise kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Karşılaşmanın 88.dakikasında ev sahibi ekip penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Hakan topu ağlara göndererek farkı bire indirdi. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Çerkezköyspor bu galibiyet ile puanını 27’ye yükseltirken, Garajlar Taçspor ise 21 puanda kaldı.

 
 

 

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10