Genç Kızlar çok rahat 3-0

Tekirdağ Genç Kızlar İl Birinciliği Final Grubu’nda mücadele eden Çerkezköyspor Genç Kızlar Voleybol Takımı ile Hayrabolu Haksa Spor Kulübü Genç Kızlar Voleybol Takımı Hayrabolu Kapalı Spor S

25.03.2012 18:26:00 0
Genç Kızlar çok rahat 3-0

Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı gruptaki altıncı karşılaşmasında deplasmanda galibiyet ile ayrıldı.

 

İLK SETİ RAHAT KAZANDI

 

Ligde altıncı karşılaşmasına çıkan Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı karşılaşmaya çok iyi başladı. İlk setten itibaren Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı üst üste sayılar kazanarak öne geçti. Önde olmanın da avantajını kullanarak rakibinin kendisini yakalamasına izin vermedi. İlk setin ortalarına doğru Hayrabolu Naksa Spor Külübü Genç Bayanlar Voleybol Takımı aradaki farkı indirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı ilk seti 25-11 önde tamamlayarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

İkinci setin başlaması ile birlikte her iki ekipte karşılıklı sayılar kazandılar. Hayrabolu Naksa Spor Kulübü Genç Bayanlar Voleybol Takımı hiç olmazsa bir set kazanmak için yaptığı çabanın sonucunu getiremedi. Üst üste hatalar yapan rakip takım ikinci sette geriye düştü. İkinci sette de rahat mücadele ortaya koyan temsilcimiz Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı hem file altında hem de servislerden kazandığı sayılarla farkı dokuz sayıya kadar çıkarttı. 20’li sayılara çift hanelerle önde giren Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı bu seti de 25-13 önde tamamlayarak farkı ikiye çıkardı.

 

DÖRDÜNCÜ GALİBİYETİNİ ALDI

 

Üçüncü ve son sete gelindiğinde ise temsilcimiz Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı rakibi Hayrabolu Naksa Spor Kulübü Genç Bayanlar Voleybol Takımına nazaran çok rahattı. Üçüncü sette de üstünlüğünü devam ettiren Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı arka arkaya sayılar bularak rakibi karşında farkı açtı. Oyun disiplininden kopan ev sahibi ekip ise temsilcimiz karşısında varlık gösteremedi. Hayrabolu Naksa Spor Kulübünün savunmada yaptığı hataları çok iyi değerlendiren küçük Sultanlar bu seti 25-11 kazandı. Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı ligdeki dördüncü galibiyetini aldı.

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10