Direksiyon hakimiyetini kaybetti, çöp tenekesine çarptı

Çorlu’da bir aracın çöp tenekesine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı sürücü ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alÄ

Çorlu 26.03.2012 19:58:00 0
Direksiyon hakimiyetini kaybetti, çöp tenekesine çarptı
Çorlu’da bir aracın yol kenarında bulunan çöp tenekesine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ
Edinilen bilgilere göre kaza, ‘kamyon yolu’ olarak da anılan Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nde meydana geldi. Cadde üzerinde Edirne yönünden Çerkezköy yönüne seyir halinde olan N.A idaresindeki 34 ZOT 35 plakalı hususi otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yol kenarında bulunan çöp tenekesine çarptı. Kazada yaralanan araç sürücüsüne ilk yardım kazayı gören vatandaşlardan gelirken, N.A. ilk müdahalesinin ardından olay yerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

İlk olarak kazayı gören vatandaşların yardımına koştuğu bayan sürücü olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansa alınarak Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan yol, aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden araç trafiğine açıldı. Kaza yerinde incelemelerde bulunan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10