Tekirdağspor Çerkezköy’den avantajlı döndü

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 17. hafta maçında, Tekirdağspor deplasmanda temsilcimiz Sitespor’u 2-0 mağlup etti. Çerkezköy’den çok önemli galibiyet ile dönen Tekirdağspor ikinci sırada bulanan VelimeÅ?

26.03.2012 20:42:00 0
Tekirdağspor Çerkezköy’den avantajlı döndü

2011 - 2012 sezonu Tekirdağ Süper Amatör Ligi 17. hafta müsabakasında Sitespor evinde lider Tekirdağspor’u konuk etti.

 

13.00’DE OYNANDI

 

Pazar günü saat 13.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşamay Barış Çardaklı yönetirken, yardımcılıklarını ise Cüneyt Gülşen ve Emre Kırdar yaptı. Ev sahibi ekip Sitespor karşılaşmaya Rami (Sabri 15’), Kaan, Tamer, Cihan, Semih, Utku(Kaan 73’), Tolga, Fuat, Olcay, İbrahim(Bora 64’), Şahin ilk onbiri ile çıkarken, Tekirdağspor ise Furkan, Şamil, Barış, Burak, Burçak(Burak Yüksel 21’), Cem, İslam(Atacan 88’), Seçkin, Barış( Yasin 84’), Şener, Taygun kadrosu ile mücadeleye başladı.

 

İKİ TAKIM TARAFTARI İLGİ GÖSTERDİ

 

Tekirdağ taraftarının yoğun ilgi gösterdiği ve yaklaşık bin kişilik bir taraftar topluluğu ile izlediği karşılaşmaya ev sahibi ekip etkili başladı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarına doğru Sitespor kontrollü bir oyun ortaya koyarak ileride Erdoğan ile gol aramaya çalıştı. Tekirdağspor ise kontra atak bir futbol oynamayı tercih etti. Müsabakanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Sitespor kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak konuk ekip önünde öne geçmek istedi. Ancak istediği pozisyonları bulmada zorlandı. İlerleyen dakikalara doğru Tekirdağspor müsabakaya ortak olmaya başladı.

 

İLK DEVREDEN GOL SESİ ÇIKMADI

 

Her iki ekibinde geliştirdiği ataklar golü getiremedi. İlk devrenin son bölümlerine doğru her iki ekipte ataklarını sıklaştırdı. Öne geçip soyunma odasına avantajlı girmek isteyen ekipler istediklerini elde edemediler. İlk devrede kalan dakikalar içerisinde başka gol olmayınca ilk devre golsüz sona erdi.

 

KONUK EKİP TEHLİKELİ OLMAYA BAŞLADI

 

İkinci devrenin başlaması ile birlikte Sitespor gol için ataklarını sürdürdü. Tekirdağspor ikinci devrenin ilk dakikalarında kontrollü oyununu sürdürerek gol aramaya çalıştı. Dakikalar ilerledikçe Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda heyecanda artmaya başladı. Tekirdağspor karşılaşmanın ilerleyen dakikalarına doğru etkinliği artırmaya başladı. Gol için iyice yüklenen konuk ekip Tekirdağspor tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı.

 

SİTESPOR ŞOK GOLLE SARSILDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinin ortalarına doğru Tekirdağspor geliştirdiği organize bir atakta Barış’ın yerde kalması ile penaltı kazandı. Topun başına geçen Barış Demircan topu ağlara göndererek Tekirdağspor’u 1-0 öne geçirdi.Golün ardından Tekirdağspor oyuncuları büyük bir sevinç yaşarken, Sitespor ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı. Sitespor taraftarının desteği ile golün ardından beraberlik için mücadele verirken, Tekirdağspor ise ikinci gol için yüklenmeye başladı. Beraberlik için tüm hatları ile gol aramaya çalışan temsilcimiz Sitespor risk almaya da başladı.

 

FARK İKİYE ÇIKTI 

 

Rakip kaleye organize ataklarla gelen Tekirdağspor 82.dakikada İslam’ın golü ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen Tekirdağspor atağında ceza sahası içinde yaşanan karambolde topa son olarak dokunan İslam skoru 2-0’a getirdi. Farkı ikiye çıkaran Tekirdağspor oyunda skor anlamında rahat bir nefes aldı. Kalan dakikalar içerisinde ilk olarak farkı bire indirmek isteyen Sitespor istediği golü bir türlü bulamadı. Skor avantajını arkasına alan Tekirdağspor kontra ataklarla Sitespor kalesine yüklenmeye devam etti. Geriye kalan dakikalar içerisinde her iki ekip tarafından geliştirilen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma hakemin çalan son düdüğü ile birlikte sona erdi.

 

TEKİRDAĞSPOR ÜÇ PUAN İLE KAPATTI

 

Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan ve puanını 46’ya yükselten Tekirdağspor liderliğini devam ettirdi. Son haftaya lider Velimeşe Belediyespor’un iki puan önünde giren Tekirdağspor Marmaracıkspor’u mağlup ettiği taktirde ligi şampiyon olarak tamamlayacak. Bu mağlubiyet ile 13 puanda kalan Sitespor ise son haftaya sancılı girdi. Sitespor son hafta karşılaşmasında Çorluspor’u deplasmanda mağlup ettiği takdirde ligde kalacak.

   

0282 726 91 91
0282 747 65 10