Çerkezköy'de bir fabrika daha alevlere teslim oldu

Karaağaç Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan Scholz Geri Dönüşüm Fabrikası’nda dün saat 17.45 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çerkezköy 27.03.2012 18:20:00 0
Çerkezköy
 
Karaağaç Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan Scholz Geri Dönüşüm Fabrikası’nda dün saat 17.45 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm fabrikayı sardı. Çerkezköy Belediyesi İtfaiyesi yangını söndürmede yetersiz kalınca Çerkezköy OSB, BSH, Kapaklı, Kızılpınar, Karaağaç, Veliköy, Velimeşe, Çorlu ve Silivri Belediyesi itfaiye ekiplerinden de destek istendi. 112 Acil Servis ekipleri de her ihtimale karşı olay yerine sevk edildi. Kontrol altına alınamayan yangında fabrika malzemelerinin yanı sıra bir adet vinç de yanarak kül oldu. 
KONTROL ALTINA ALINAMADI
Fabrika alev alev yanarken, yangında can kaybının olmadığı belirtildi. BSH Fabrikası’na ait hurdaların geri dönüşümünün gerçekleştirildiği fabrikadaki yangında buzdolabının içindeki kompresör yağ ve köpüklerin yanması nedeni ile yangın kontrol altına alınamazken, itfaiye ekipleri yangının çevredeki fabrikalara sıçramaması için yoğun bir çaba sarf etti. Yangının gece geç saatlere kadar devam edebileceği belirtildi.Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Rüştü Eryılmaz, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Gazetemiz baskıya girdiği saatlerde yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyordu. Yangına ilişkin ayrıntılar yarın Çerkezköy HABER Gazetesi’nde…
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10