Anne-babasının mezarı başında intihar etti

Malkara’da evli ve 2 çocuk babası işadamı 65 yaşındaki Rızanur Erk, anne ve babasının mezarları başında çocuklarını arayıp, 'Ben annemin babamın yanına gidiyorum. Hakkınızı helal edin' d

Malkara 27.03.2012 21:08:00 0
Anne-babasının mezarı başında intihar etti

Malkara'da oto yedek parçası satışı yapan ve akaryakıt istasyonları bulunan Rızanur Erk, önceki gün akşam saatlerinde babası Vasıf Erk ve annesi Selime Erk'in Malkara Asri Mezarlığı'ndaki mezarlarının başına gitti.

 

AİLESİNİ ARAYIP HELALLİK İSTEDİ

 

Burada iddiaya göre, oğlu Tevfik Erk'i arayan Rızanur Erk, "Ben annemin ve babamın yanına gidiyorum. Hakkınızı helal edin" dedi. Ardından, kızı, Keşan Belediye Meclis Üyesi CHP'li Nilüfer Erk Oğuz'u da arayarak helallik isteyen Rızanur Erk, daha sonra ruhsatlı tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti. Telefon konuşmasının ardından Tekirdağ'dan Malkara'daki mezarlığa gelen Tevfik Erk, babasının yerde kanlar içinde yattığını görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Rızanur Erk'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Rızanur Erk'in cesedi, Cumhuriyet savcısı ve polisin yaptığı incelemenin ardından Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10