Çerkezköyspor baraj maçı oynamayacak

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta 21.hafta oynanan beş karşılaşma ile tamamlandı. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor geçtiğimiz Pazar günü saat 14.30’da konuk olduğu Garajlart

28.03.2012 20:06:00 0
Çerkezköyspor baraj maçı oynamayacak

Çerkezköyspor deplasmanda konuk olduğu Garajlartaçspor’u 2-1 yenerek üç puana sahip oldu. HAFTAYA GENEL BİR BAKIŞ

 

DEPLASMANDA MÜCADELE ETTİK

 

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 21.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor deplasmanda Garajlartaçspor’a konuk oldu. Üçüncü lig hayaller suya düşen temsilcimiz Çerkezköyspor rakibi karşısında maça etkili başladı. İlk dakikalarda atak bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip etkili ataklarla gol aradı ancak aradığı golü bulamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlanırken. İkinci yarı etkili başlayan temsilcimiz Çerkezköyspor 52. dakikada ve 78. dakikada bulduğu gollerle karşılaşmada 2-0 öne geçti. Oyuna hakimiyetini koyan temsilcimiz son dakikalara gelindiğinde Garajlartaçspor etkili bir atakla dakika 87’de gol bularak karşılaşmanın sonucunu belirledi. Temsilcimiz Çerkezköyspor deplasmanda aldığı 2-1’lik galibiyet ve üç puanla lig tablosunda puanını 27 yaptı ancak altıncı sıradan kurtulamadı.

 

F.KARAGÜMRÜKSPOR BERABERE

 

Haftaya lider durumda giren F.Karagümrükspor ise deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor’a konuk oldu. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada rakip defans oyuncuları geçit vermedi. F.Karagümrükspor karşılaşmanın ikinci devresinde rakibinin on kişi olmasını iyi değerlendiremedi. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. F.Karagümrükspor puanını 40’a yükselterek son haftaya üç puan önde girdi.

 

SİLİVRİSPOR 37 PUANA YÜKSELDİ

 

Haftaya ikinci sırada giren Adapazarıspor ise deplasmanda Silivrispor’a konuk oldu. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada ilk devrenin son dakikalarında iki gol bulan ev sahibi ekip Silivrispor büyük avantaj yakaladı. Karşılaşmadan puan kaybı yaşaması halinde ilk iki şansı büyük ölçüde gidecek olan Adapazarıspor 65.dakikada gol bulmasına rağmen ilerisini getiremedi. Karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan Silivrispor 37 puana yükselirken, Adapazarıspor ise 35 puanda kaldı.

 

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ BİR PUAN İLE KAPATTI

 

Baraj maçı oynanamamak için Çerkezköyspor ile yarışan Çorlu Gençlerbirliğispor ise evinde ligin dibinde yer alan Vitraspor’u konuk etti. Karşılaşmanın hemen başında mağlup duruma düşen Çorlu Gençlerbirliğispor bir puanı uzatma dakikalarında kurtardı. Ligin orta sıralarında mücadele eden Yeniköyspor ile Beşyüzevlerspor’un karşılaşmasından ise konuk ekip galip ayrıldı. Karşılaşmanın ilk devresini 1-0’lık üstünlük ile tamamlayan Beşyüzevlerspor ikinci devre bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmasını bildi.

 
 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10