Tartıştığı otobüs şoförünü bıçaklayıp kaçtı

Çorlu’da belediye otobüsünü tekmeleyen kimliği belirsiz bir kişi, kendisine tepki gösteren otobüs sürücüsünü elinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Kavga ve bıçaklanma anı otobüsü

Çerkezköy 29.03.2012 19:41:00 0
Tartıştığı otobüs şoförünü bıçaklayıp kaçtı

Çorlu’da belediye otobüsünü tekmeleyen kimliği belirsiz bir kişi, kendisine tepki gösteren otobüs sürücüsünü elinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Kavga ve bıçaklanma anı otobüsün içindeki güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

 

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

 

Olay, dün Omurtak Caddesi Çeşme Durağı'nda meydana geldi. Kıvanç Evleri Durağı'ndan yola çıkan 41 yaşındaki Nazmi Erdoğan yönetimindeki 59 ZF 977 plakalı otobüs, Çeşme Durağı'nda kimliği belirsiz bir kişi tarafından tekmelenmeye başlandı. Durumu fark eden sürücü, camı açarak kimliği belirsiz kişiye tepki gösterdi ve otobüsten indi. Cadde ortasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü ve kimliği belirsiz saldırgan, sürücü Nazmi Erdoğan'ı sol elinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Kavgaya tanık olan yolcular panik yaşarken, sürücünün ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Parmaklarında derin kesikler oluştuğu belirlenen sürücü Nazmi Erdoğan, Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10