Genç Bayanlar Akçeşmespor’u mağlup etti

Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı, İl Final Grubu’ndaki 7.karşılaşmasında Tekirdağ Akçeşmespor Genç Bayanlar Voleybol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında zaman zaman zorlanan

29.03.2012 20:01:00 0
Genç Bayanlar Akçeşmespor’u mağlup etti

Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı, Tekirdağ Akçeşmespor Genç Bayanlar Voleybol Takımını rahat geçti.

 

ÇERKEZKÖYSPOR ETKİLİ BAŞLADI

 

Önceki gün Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmada temsilcimiz Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı üst üste sayılar bularak başladı. Özellikle servislerden kazandığı sayılarla temsilcimiz ilk olarak karşılaşmada öne geçti. Ardından da aradaki skor farkını artırmaya başladı. Rakip takım Akçeşmespor Genç Bayanlar Voleybol Takımı temsilcimize karşılık vermekte oldukça zorlandı. Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı file altında da üstünlüğünü sürdürerek sayı farkını artırdı. Güçlü rakibi karşısında Akçeşmespor Genç Bayanlar Voleybol Takımı sayı bulmaya çalışsada istediği sayıları bulmada zorlandı.

 

İLK SETİ ZOR KAZANDI

 

İkinci teknik molanın ardından konuk ekip Tekirdağ Akçeşmespor Genç Bayanlar Voleybol Takımı rakibimizin direncini kırarak aradaki sayı farkını düşürmesini bildi. Arka arkaya sayılar bularak farkı bir sayıyı indiren Akçeşmespor Genç Bayanlar Voleybol Takımı servisten kazandığı sayı ile skoru eşitledi. Karşılıklı sayılar geçen ilk setin sonlarında skor 24-24’e geldi. Servisten ve hücumda rakibinin yaptığı hata ile Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı ilk seti 26-24 kazandı.

 

ÇERKEZKÖYSPOR FARKI AÇTI

 

İlk setin sona ermesinin ardından ikinci sete de temsilcimiz Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı iyi başladı. Akçeşmespor Genç Bayanlar Voleybol Takımı ise ilk seti sonlarda kaybetmenin moral bozukluğu ile sete başladı. Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı ise ilk seti kazanmanın avantajı ile sette rahat bir oyun ortaya koydu. İkinci setin ilk dakikalarında Akçeşmespor Genç Bayanlar Voleybol Takımı öne geçmek istediyse de bunda başarılı olamadı. Oyunu yine ilk sette olduğu gibi kendi hakimiyetine alan temsilcimiz file altından bulduğu sayılarla aradaki sayı farkını açmaya başladı.

 

AKÇEŞMESPOR ETKİLİ OLAMADI

 

İkinci setin ortalarına doğru temsilcimiz Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı skor avantajı ile birlikte oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı. Etkili kullandığı servislerle beraber rakibini kendisini yakalama fırsatı tanımayan genç Sultanlar karşılaşmada etkinliğini sürdürdü. Akçeşmespor Genç Bayanlar Voleybol Takımı skor olarak geride olmanın etkili ile bir türlü konsantrasyonunu sağlayamadı. Temsilcimiz rakibine setin ilerleyen dakikalarına doğru da sayı bulma fırsatı vermedi. Sayı kazandıkça daha etkili oynayan Çerkezköyspor

 

Genç Bayanlar Voleybol Takımı setin sonlarına doğru etkili mücadelesini sürdürdü. Farkın vermiş olduğu rahatlıkla rakibi karşısında hatalar yapan temsilcimiz Akçeşmespor Genç Bayanlar Voleybol Takımını umutlandırdı. Ancak tecrübesini kullanan temsilcimiz bu seti de 25-20 kazanarak setlerde durumu 2-0 yaptı.

 

RAKİBİNE OYUN OYNATMADI

 

İlk iki seti kazanan temsilcimiz Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı seti yine ikinci sette olduğu gibi üst üste bulduğu sayılar ile başladı. sürekli olarak hataya zorlayarak oyun kurmasını engelleyen Genç Kızlar üçüncü setin ilk dakikalarını önde tamamladı.

 

Setin ilerleyen dakikalarına doğru temsilcimiz farklı önde olmasına rağmen oyun disiplininden kopmadı. Hem servislerde hemde file altında etkinliğini sürdüren temsilcimiz karşılaşmayı kazanmaya yaklaştı.

 
 

 

 

BEŞİNCİ GALİBİYETİNİ ELDE ETTİ

 

Rakip Akçeşmespor Genç Bayanlar Voleybol Takımı ise en azından aradaki farkı kapatmaya çalıştı. Ancak temsilcimiz Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı’nın aradaki skor farkını kapatmasına izin vermedi. Üçüncü setin sonlarına doğru yine sayı bulmakta zorlanmayan temsilcimiz üçüncü setten de galibiyet ile ayrıldı. Seti 25-18 maçı da 3-0 kazanan Çerkezköyspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı gruptaki beşinci galibiyetini almayı başardı.

 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10