Hedef, yerelde ve genelde iktidara gelmek

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Yönetimi, CHP’li Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı ziyaret etti. İl Başkanı Kadir Albayrak ve beraberindeki partililere, Çorlu Belediyesi’nin 3 yıllık çalÄ?

Çerkezköy 4.04.2012 19:30:00 0
Hedef, yerelde ve genelde iktidara gelmek

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Yönetimi, CHP’li Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı ziyaret etti. İl Başkanı Kadir Albayrak ve beraberindeki partililere, Çorlu Belediyesi’nin 3 yıllık çalışmaları ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Baysan, çalışmaların devam edeceğini söyledi.  

 

BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİLER

CHP İl Başkanı Kadir Albayrak da Tekirdağ genelinde 6 ilçe ve 4 belde belediyesinde, CHP’li başkan, belediye meclis üyeleri ve il genel meclisinde CHP’li 19 üye ile Sosyal Demokrat görüşün hizmetlerinin Tekirdağ’da Büyükşehir belediye başkanlığını kazanarak devam edeceğine olan inancını dile getirdi. 
 

SİYASETTE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP

Kadir Albayrak ve beraberindekiler belediye ziyaretinin ardından 25 Mart’ta yapılan kongrede göreve gelen CHP Çorlu Yeni İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, 16 yönetim kuruşu üyesi ile birlikte yeni dönemde de başarılı çalışmalara imza atmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Yeni yönetimi tebrik eden İl Başkanı Kadir Albayrak da CHP olarak hedeflerinin 2014 yerel seçimlerinde ve 2015 genel seçimlerinde iktidara gelmek olduğunu belirterek “Çorlu nüfusu, seçmen sayısı, ekonomik yapısı itibari ile Tekirdağ siyasetinde önemli bir yere sahip” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10