Emniyet Müdürü Yırtar’dan Polis Haftası ziyaretleri

İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile kutlanılacak olan Polis Haftası etkinliklerine devlet erkanını davet etmek için çeÅ

Çerkezköy 4.04.2012 19:44:00 0
Emniyet Müdürü Yırtar’dan Polis Haftası ziyaretleri
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar beraberindeki ekip ile birlikte Devlet Erkanı’nı, ziyaret ederek kendilerini, 04-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine davet etti.
DEVLET ERKANINI DAVET ETTİ
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Komiser Halis Sarıyıldız, Komiser Yardımcısı Faruk Pala ve Polis Memurları Hakan Doğan ile Sibel Gökçe Arslan ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı ziyaret etti. Bayhan’ı Polis Haftası etkinliklerine davet eden Kadir Yırtar, daha sonra da Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı İbrahim Can, Hakim Akın Dombaycı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret ederek düzenlenecek olan etkinliklere davet etti.
KURBAN KESİLDİ
Ziyaretlerin ardından dün 15.30 sıralarında da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde Erkaynak Camii İmamı İlhan İlke’nin duaları eşliğinde kurban kesildi. İlhan İlke, Türk Polisi’nin tüm kaza ve belalardan korunmasını temenni etti.
PROGRAM BELLİ OLDU
Bu yıl 167’ncisi kutlanacak olan Polis Haftası kutlama programı kapsamında ilk olarak 5 Nisan’da akşam namazına müteakiben Merkez Osmanlı Camii’nde Mevlid-i Şerif okutulacak. 10 Nisan’da ise sat 11.00’da Belediye Anıt Meydanı’nda tören düzenlenecek. Meydandaki törenin ardından 12.00-13.00 saatleri arasında da Çerkezköy Polis Evi’nde kokteyl düzenlenecek.

Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10