Konferans salonu törenle açıldı

Kapaklı Belediyesi tarafından Yıldızkent İlköğretim Okulu’na yapılan konferans salonu düzenlenen törenle açıldı.Törende konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediye olarak eğ

Çerkezköy 5.04.2012 20:08:00 0
Konferans salonu törenle açıldı

Kapaklı Yıldızkent İlköğretim Okulu’na yaptırılan konferans salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

 

Kapaklı Belediyesi tarafından Yıldızkent İlköğretim Okulu’na yaptırılan konferans salonunun dün saat 15.00’da düzenlenen açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, MHP Kapaklı Belde Başkanı Hayri Varol, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Yaşar ve Hüseyin Erdoğan, Teftiş Kurulu Grup Başkanı Mümin Erdem, okul müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanı Şafak Çelikel, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

KAPAKLI BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Konferans salonunun açılış kurdelesini Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve davetliler hep birlikte kesti. Programda konuşan Yıldızkent İlköğretim Okulu Müdürü Önder Ayaz, konferans salonunu yaptıran Kapaklı Belediyesi’ne ve Başkan Mandalı’ya teşekkür etti. Kapaklı Yıldızkent İlköğretim Okulu olarak geçen yıl 256 kilo pil toplayarak ilçe birincisi, Tekirdağ’da ise il ikincisi olduklarını ifade eden Ayaz “Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı bu başarının ardından okulun bir ihtiyacını karşılamak istedi. Okulun konferans salonuna 106 koltuk, projeksiyon cihazı ve diz üstü bilgisayar hediye etti” dedi. 

 

HERKES FAYDALANABİLİR

 

Konferans salonunun yapılmasında okul aile birliğinin de önemli katkılarda bulunduğunu ifade eden Ayaz “Konferans salonumuz güzel amaçlar için kullanılacak. Bu yerden diğer okullarımız da faydalanabilir. Bizim herkese kapımız açıktır” diye konuştu.

 

EĞİTİME KATKILARIMIZ SÜRECEK

 

Sinevizyon gösterisinin ardından halk oyunları ekibi sahneye çıkarak davetlilere halk oyunları gösterisi sundu. Okul öğrencilerinden Yağız Keleş, Yiğit Keleş, Elif Beyza İpek ve Cansu Güler’in verdiği mini konser de davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Konserin ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuşma yaptı. Amaçlarının öğrencilerin iyi eğitim alması ve iyi birer vatandaş olmasını sağlamak olduğunu ifade eden İrfan Mandalı “Bizler göreve geldiğimizden beri eğitime katkılarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra da elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

 

İLÇE OLMAK İSTİYORUZ

 

Kapaklı Yıldızkent İlköğretim Okulu’nun 2005 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çerkezköy’e gelişinde okul isteyen öğrencilerin açtığı pankart sonucunda yapıldığını anımsatan Başkan Mandalı “Beldemize 2005 yılından beri Kapaklı Belediyesi’nin katkıları ile pek çok okul kazandırdık. Şuan yapılmakta olan 40 derslikli okulumuzun yüzde 60’ını Kapaklı Belediyesi olarak karşıladık” dedi. Kapaklı’nın İlçe olma potansiyeline kavuştuğunu ifade eden Mandalı “15 Nisan’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ’a gelecek. Kapaklı halkı olarak ilçe olma istediğimizi orada göstermemiz gerekiyor” dedi.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

İrfan Mandalı’nın konuşmasının ardından Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar katkılarından ötürü İrfan Mandalı’ya plaket takdim etti. Okulun ana sınıfına katkıları olan Öz Kapaklı Sürücü Kursu sahibi Cengiz Ümman’a da İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan tarafından teşekkür plaketi verildi. Programda ayrıca okulun konferans salonunun düzenlenmesinde katkıları olan Ali Celal Şahin, Ayşe Çavuşoğlu, Melahat Bakı, ve Fahrettin Bayırlı’ya okul yönetimi tarafından teşekkür belgesi verildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10