Uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan müfettiş, suç duyurusunda bulundu

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanı, müfettiş E.M, internete makamında uygunsuz görüntülerinin düşmesinin ardından savcılığa gelerek görüntüleri çeken ve

Çerkezköy 8.04.2012 19:10:00 0
Uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan müfettiş, suç duyurusunda bulundu

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanı, müfettiş E.M, internete makamında uygunsuz görüntülerinin düşmesinin ardından savcılığa gelerek görüntüleri çeken ve yayınlayan hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

GÖRÜNTÜLERİN KALDIRILMASINI İSTEDİ

 

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanı E.M, makamındaki bilgisayardan web kamerasıyla uygunsuz görüntülerinin internete düşmesi sonucu Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek tarafından görevden alınmış ve hakkında idari soruşturma başlatılmıştı. Olayın ardından E.M, Tekirdağ Savcılığı’na giderek özel yaşamın gizliliğinin ihlal edildiği gerekçesi ile görüntüyü kaydeden ve internet ortamında yayınlayan hakkında suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet Savcısı Ercan Başaran'a ifade veren E.M görüntülerin internetten kaldırılmasını da talep etti. Görüntüleri çeken ve yayınlayandan şikayetçi olan E.M, olaydan ötürü mağdur olduğunu belirtti. Yaklaşık bir saat savcı Başaran'a ifade veren E.M adliye çıkışı gazetecilerin fotoğraf çekmemesi için yangın merdivenini kullanarak adliyeden çıktı.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10