Hastane yönetimi Emniyet Müdürünü ziyaret etti

Özel Çerkezköy Hastanesi yönetimi Türk Polis Teşkilatı’nın 167’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı makamında ziyaret

Çerkezköy 10.04.2012 13:54:00 0
Hastane yönetimi Emniyet Müdürünü ziyaret etti

 Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. İrfan Tombalak ve Hastane Müdürü Alper Atasoy, Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı ziyaret etti.

 

KADİR YIRTAR’I ZİYARET ETTİ

 

Ziyarette konuşan Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Ahmet Türker, “Türk milletinin huzur ve güvenliğini sağlamak uğruna cesaretle ve fedakârca vazifesini yürüten tüm polis teşkilatı mensuplarının bu anlamlı günlerini kutluyor, bu kutsal görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi de rahmetle anıyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Hastanesi olarak yeni bir hastane inşa etme çalışması sürdürdüklerini ifade eden Türker “Hastanemizin temelinin son safhasındayız. Yağmur ve soğuk nedeniyle çalışmalar ağırdan devam ediyor. İnşallah kısa bir süre içersinde yeni hastanemizin temelini atacağız” diye konuştu. Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyarette Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Özel Çerkezköy Hastanesi yöneticilerinin yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm emniyet mensupları adına kendilerine teşekkür etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10