Şehit babasına devlet sahip çıktı

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde geçen yıl 19 Ekim'de teröristlerce şehit edilen Piyade Er Ufuk Bozkurt'un, Kırklareli Vize’ye bağlı Çavuşköy'de oturan babasının harap durumdaki evi için kaymakamlık

Çerkezköy 11.04.2012 18:41:00 0
Şehit babasına devlet sahip çıktı

Hakkari'nin Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde aynı zamanda meydana gelen terör saldırılarında şehit edilen 24 askerden biri olan 20 yaşındaki Ufuk Bozkurt'un Vize'ye bağlı Çavuşköy'deki baba evini geçen Kurban Bayramı'nda Vize Kaymakamlığına vekalet eden Pınarhisar Kaymakamı Mevlüt Özmen ziyaret etti. 55 yıllık tek katlı harabe durumdaki ahşap evi gören Kaymakam, aileye yeni bir ev sözü verdi.

 

KAYMAKAMLIK YENİ EV SÖZÜ VERMİŞTİ

 

Kaymakam Özmen'in girişimlerini şimdi Vize Kaymakamlığı'nı vekaleten yürüten Kırklareli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin devam ettirdi. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan ihalenin arıdndan ailenin eski evinin hemen yanındaki kendi arazilerine iki katlı ev kaymakamlık tarafından yaptırılacak. 2 ay içinde de ailenin yeni evine taşınması planlanıyor.

 

“DEVLETİMİZ SAHİP ÇIKTI”

 

Her gün köydeki oğlunun Türk bayrakları ile süslenen mezarını ziyaret ettiğini belirten baba Fedai Bozkurt “Her sabah şehidime giderim. Buradan ayrıldığım yok. Unutulacak bir olay değil. İnşallah Allah kimseye evlat acısı vermez. Çok zor. Yine de Vatan sağolsun. Oğlum için bize verilen ev sözü beni çok duygulandırdı. Devletimiz bize sahip çıktı” dedi.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10