"Teşkilatımız, hizmet çıtasını yükseltti"

Türk Polis Teşkilatı’nın 167’nci kuruluş yıl dönümü Çorlu’da da törenle kutlandı. Törende konuşan Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Türk polisinin hizmet çıtas?

Çorlu 11.04.2012 18:42:00 0
"Teşkilatımız, hizmet çıtasını yükseltti"
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü Çorlu’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
ÇELENK SUNULDU
Heykel Meydanı'nda Atatürk Büstü’ne çelenk sunulmasıyla başlayan törende konuşan Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, "Türk polisi, Türk milletinin gönlünde çok itibarlı bir yere sahiptir. Teşkilatımız yapmış olduğu hizmetlerle çıtayı yükseltmiştir" dedi.
TÜRK POLİSİ GÜLER YÜZLÜ VE YARDIMSEVERDİR

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Türk Polis Teşkilatı'nın tarihi hakkında bilgiler vererek "1845 yılına kadar zabıta olarak nitelenen teşkilat, 10 Nisan 1845'den itibaren polis adı altında hayata geçmiş ve emniyet teşkilatının kuruluş günü olarak kabul edilmiştir" dedi. Bugün gelinen noktada Türk Polis Teşkilatı'nın yaptığı hizmetlerle çıtayı yükselttiğini söyleyen Dalman, "Türk polisi, çağın bilim ve teknolojisine uygun; hukukun üstünlüğü ilkesini prensip edinerek en üst seviyede hukuk bilgisine ve mevzuata hakimdir. Modern araç ve gereçlerle donanımlı, görev ve sorumluluklarının bilinci içerisinde, yüksek disiplin anlayışına sahip, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve yardım sever olmasıyla Türk milletinin gönlünde çok itibarlı bir yere sahiptir" diye konuştu. Havanın Yağmurlu olması sebebiyle tören, İstiklal Marşının ardından Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda devam etti. Törene Çorlu Kaymakam Ali Dursun, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, mahalle muhtarları ile emekli polisler katıldı. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10