Sınavların yapılacağı okullar belirlendi

Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı ve Açık İlköğretim Okulu Sınavı’nın Çerkezköy’de yapılacağı okullar belli oldu. Buna göre, Motorlu Taşıt Sürücü Adayları

Çerkezköy 11.04.2012 18:49:00 0
Sınavların yapılacağı okullar belirlendi

Motorlu Taşıt Sürücü Adayları sınavı 14 Nisan Cumartesi günü yapılacak. Saat 11.00’da yapılacak olan sınavın Çerkezköy’de hangi okullarda yapılacağı da belirlendi.

 

EHLİYET SINAVI 3 OKULDA YAPILACAK

 

Buna göre Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı Cumartesi günü Çerkezköy’de 75. Yıl İlköğretim Okulu, Nurullah Narin İlköğretim Okulu ve Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde yapılacak. Aynı sınav ilde ise Tekirdağ Anadolu Lisesi, Anadolu Namık Kemal Lisesi, Tekirdağ Belediyesi Anadolu Öğretmen Lisesi ve milli eğitim müdürlüğü tarafından Çorlu’da belirlenen 2 okulda yapılacak.

 

AİÖ SINAVI ÇERKEZKÖY’DE 4 OKULDA YAPILACAK

 

Açık İlköğretim Okulu Sınavı 2. oturumu da 15 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. Saat 14.00’da başlayacak olan sınav ilçemizde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, 75. Yıl İlköğretim Okulu ve Nurullah Narin İlköğretim Okulu’nda yapılacak. Tekirdağ genelinde ise sınav, Anadolu Namık Kemal Lisesi, Tekirdağ Belediyesi Anadolu Öğretmen Lisesi, Tekirdağ cezaevleri, milli eğitim müdürlüğü tarafından belirlenen Çorlu’da 2, Saray’da bir okulda yapılacak.

 

TÜBİTAK SINAVI TEK OKULDA YAPILACAK

 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun “TUBİTAK Sınavı”nın da 14 Nisan Cumartesi günü birinci oturumunun saat 09.30’da, ikinci oturumunun saat 13.00’da ve üçüncü oturumunun da saat 16.30’da Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi’nde yapılacağı belirtildi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


  


0282 726 91 91
0282 747 65 10